Lördag, gått runt på stan

Hej!

Middagen igår blev inte direkt trevlig och lugn men så blir det ju tyvärr ibland. Kvällen däremot var väl helt okej, jag sjöng ganska mycket och tog det lugnt.
Imorse vaknade jag lite innan nio men låg kvar i sängen till elva ungefär, Adam sov och därför kände jag inte för att gå upp. Men efter att ha gått upp åt vi lite, jag åt pasta, tonfisk och avokado och Adam åt nudlar med lite saker. Min mat hade varit väldigt god om inte Adam hade kryddat den med en massa peppar och annat, maten blev ganska god ändå men jag hade skum eftersmak jättelänge efteråt. Nina ringde under eftermiddagen och berättade att Lovisa har gått runt i mina skor jättelänge fastän jag har sagt att hon inte får använda dem. Skorna var nyköpta och jag har inte använt dem en enda gång och sen snodde hon dem. Men Nina ska betala ett par nya skor till mig nu för jag hade köpt skorna själv och nu när de är använda och Lovisa ändå vill ha dem får jag ett par nya. Men om Nina inte hittar några bra skor kanske jag måste åka med och köpa dem och jag tycker verkligen att det är jättetråkigt att handla kläder. Jag gick runt och letade efter skorna som Lovisa tog i över en timme i somras, det kommer jag så väl ihåg. Därför tänker inte jag anstränga mig för att hitta ett par nya skor, Lovisa kan lugnt få gå och köpa skor tills hon hittar ett par som jag blir nöjd med, det är ju hennes fel att jag inte har några vårskor nu. Det jobbiga är att jag är ganska kräsen när det gäller skor för jag tycker att det är svårt att hitta ett par bekväma skor som passar mig. En del skor får jag jätteont av och det är störande men nu ska jag lugnt kräva att Lovisa eller Nina får köpa ett par nya skor och lämna tillbaka skorna tills jag blir nöjd med några. Annars får jag gå i mina vinterskor i vår för jag orkar inte köpa ett par nya när jag egentligen redan har gjort det.

Det skulle ha kommit gäster hit ikväll men Adams föräldrar mådde tydligen inte bra och därför gick inte det. Adam och jag blev ganska besvikna för det är mysigare stämning när det kommer folk ju. Dessutom fick vi inte veta att gästerna inte skulle komma förrän runt halv fem. Då hade ju hela dagen gått och det fanns ingenting att göra nästan. Men vi åkte ändå till stan och där gick vi runt i flera timmar, mina fötter gör lite ont nu. Vi köpte ingenting, bara en marabou amigo som kostade fem kronor, billigt ju! Sedan köpte Adam tre citroniste för tio kronor vilket också var billigt men jag tycker mest om iste med persikosmak och det var slut. Det var Vi eller något som hade sådär bra priser, Hemköp var lite dyrare men där köpte vi en sorts ost som Adam tycker om. Jag skulle ha köpt en kaka också men jag ångrade mig flera gånger och stod nästan en halvtimme vid kakorna, jag är lite seg ibland. Efter att nästan ha gått till kassan flera gånger med olika kakor bestämde jag mig helt plötsligt ör att srunta i att köpa en kaka, då blev Adam lite trött på mig:)
Men vi hade trevligt ändå och gick runt och pratade, på vägen hem frös jag i min jacka och då bytte Adam och jag jackor, min jacka var jättekort på Adam och det såg lite roligt ut.
Nu ska vi äta middag, först lax och sen glass med hallon.
/Vispen

Kommentarer
Postat av: sarah

hej! gå in på min nya blogg!

www.zarahwennberg.blogg.se

2009-03-22 @ 12:54:44
URL: http://zarahwennberg.blogg.se/
Postat av: sarah

hej! gå in på min nya blogg!

www.zarahwennberg.blogg.se

2009-03-22 @ 12:54:44
URL: http://zarahwennberg.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Vad heter du? Skriv gärna ditt namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej i bloggen, om du skriver in din e-postadress är det bara jag som ser den)

Har du någon blogg eller hemsida? Skriv gärna in adressen till den om du vill att jag eller andra ska besöka den. URL/Bloggadress:

Här skriver du din åsikt/kommentar:

Trackback
RSS 2.0