Andra chansen i Norrköping

Hej!

Nu skriver jag snabbt om andra chansen och efter det ska jag skriva om tävlingen:)
Först tävlade Scotts mot Sarah Dawn Finer. Jag tyckte ju inte om Scotts låt förra gången och fastän jag har hört den flera gånger nu har jag fortfarande inte fastnat för den. Däremot tycker jag om Sarahs låt väldigt mycket. Det var bra att hon gick vidare i den duellen.
Efter det tävlade Lili och Susie mot BWO. Där hejade jag på Lili och Susie eftersom jag tycker om deras låt, man blir glad av den och kan lätt sjunga med till låten:) BWO har ju ändå varit med i melodifestivalen många gånger tidigare och därför tycker jag att det var bra att Lili och Susie gick vidare, det trodde jag inte att de skulle göra.
Amy Diamond tävlade mot Star pilots sen, där hejade jag på båda två faktiskt. Det tråkiga med Star pilots låt är att den liknar Take your boedy close så mycket, när jag tänkte på det hördes det tydligt.
Rigo and the Topaz Sound feat Red fox tävlade mot Caroline af Ugglas och jag tycker inte om någon av låtarna särskilt mycket. Men Snälla snälla är faktiskt en bättre låt tycker jag men den skulle vara bättre om ågon annan än Caroline sjöng. Men Caroline har ju en egen stil och är speciell och det är ju lite roligt.
När de första fyra duellerna var över visades de där två killarna som sjunger Tingeling-låten haha. De är lite sköna men ibland blir jag lite trött på dem och jag föredrar Björn Gustafsson som var med och stod för pausunderhållningen förra året:)
Jag blev glad för Sarahs skull när hon gick vidare till Globen, det blir roligt att höra henne på fredag. Sen skulle jag hellre ha velat att Lili och Susie gick vidare till finalen istället för Caroline. En sak som är dåligt med årets melodifestival är att artisterna kör dueller mot varandra. Ibland är ju två artister som jag tycker är bra med i samma duell och då är det ju bara en av dem som kan gå vidare och utan duellerna kanske båda hade gjort det. Den internationella juryn valde fel låt tycker jag, när bara Amy och Sofia fanns kvar föredrar jag Amys låt. Sofias låt är ju på grekiska och man förstår ju inte ens vad hon sjunger, okej, melodin är bra men det blir ju ändå tråkigt. Sedan tycker jag att det skulle vara tråkigt om Sofia vann för i så fall skulle ju Sverige skicka vidare en låt på grekiska, hoppas att Sofia översätter låten till engelska om hon vinner. Men som sagt tyckte jag om Amys låt men den kanske kommer att spelas på radio senare ändå:)
/Vispen

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Vad heter du? Skriv gärna ditt namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej i bloggen, om du skriver in din e-postadress är det bara jag som ser den)

Har du någon blogg eller hemsida? Skriv gärna in adressen till den om du vill att jag eller andra ska besöka den. URL/Bloggadress:

Här skriver du din åsikt/kommentar:

Trackback
RSS 2.0