Torsdag, har packat allt

Hej!

Igår lyssnade jag mycket på talboken, nu är jag klar med den. Sen pratade Adam och jag ganska mycket, igår var sista kvällen på ungefär tre veckor som vi var tillsammans. Jag kommer sakna honom i England men tror samtidigt att det kan vara bra att sakna varandra ibland. Om man alltid är med varandra finns det en risk att man kan tröttna på det, eller jag är i alla fall lite sådan. Det vi pratade om var mest onödigt men vi låg ändå där tills klockan var fyra innan vi somnade. Mary ringde förresten på kvällen och jag blev lite rädd när jag hörde att hennes röst är ganska lik min förra assistents. Deras röster är seriöst lika, väldigt mörka och grejer, Mary pratade i alla fall och jag sa bara yes hela tiden tills hon sa hejdå. Hon sa hej och sa sedan att hon skulle möta mig på flygplasten i England och att det är trevligt att jag känner Maja som bodde hos henne och Nick för några år sen. Det tycker jag också är trevligt, jag ska fråga Maja lite om dem tror jag, sen kanske ni har sett att Sandy kommenterade mitt förra blogginlägg där hon skrev att hon också har träffat Nick och Mary och att de var trevliga den gången. Ju mer jag får reda på desto bättre, att sova hos helt främmande människor som dessutom inte kan svenska känns faktiskt lite svårt. Men det går säkert bra, eller inte:) När jag frågade Maja om man fick mat hos de sa hon att man överlever, det lät inte jättebra men tur att man får leva i alla fall. Jag har hört att de äter mycket mindre i England än i Sverige och att vissa knappt äter överhuvudtaget. Maja sa i alla fall också att de var trevliga tror jag och eftersom jag har hört det av två personer är det säkert så.

Imorse lyssnade jag färdigt på talboken, igår slutade jag där det var som mest spännande för att ha kvar det tills idag. I och för sig visste jag redan ungefär hur boken skulle sluta men ändå. Det var både roligt och romantiskt i slutet, nu har jag tre böcker kvar i serien som jag måste låna, jag skrev till en på biblioteket idag. Under eftermiddagen packade jag och jag hoppas verkligen inte att jag har glömt något viktigt. Det skulle förvåna mig om jag kom ihåg allt, hittills har jag i alla fall inte kommit på någonting som fattas. Jag packade ner mitt pass, flygbiljetten, pengar, kläder, inneskor, duschsaker, hårborste, tandborste, ett par andra skor, en jacka och datorn såklart. Vi funderade på om man behöver någon sak som gör att man kan ladda till exempel datorn och mobilen i England, jag har nämligen hört att kontaktuttagen ser annorlunda ut där. Men jag får kanske köpa en sådan när jag kommer till England för det kan ju finnas en risk att jag får fel om jag köper den här i Sverige. Efter att ha packat allt åkte vi till Björn, det tog ganska lång tid eftersom det var lite blikö. Men det får man räkna med dagen innan midsommar.
Nu sitter jag här och ska nog ringa någon på skype.
/Vispen

Kommentarer
Postat av: Johan

Jag tror ju att risken med att träffas för ofta är att man tar varandra för givet till slut- Man är med varandra så mycket och tycker att man känner varandra jättebra och att det alltid kommer att vara så. Det kan ju i och för sig bli så att det alltid kommer vara så, men blir det inte så, då blir det nog ännu mer tomt när det tar slut...



Nick och Mary, det känner jag också igen, men jag vet inte var jag har hört dem...

2009-06-19 @ 00:27:06
URL: http://schumacher4ever.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Vad heter du? Skriv gärna ditt namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej i bloggen, om du skriver in din e-postadress är det bara jag som ser den)

Har du någon blogg eller hemsida? Skriv gärna in adressen till den om du vill att jag eller andra ska besöka den. URL/Bloggadress:

Här skriver du din åsikt/kommentar:

Trackback
RSS 2.0