Tisdag, kort skoldag och ungdomsgård

Hej!

Av någon anledning fungerar punktdisplayen som vanligt igen, ibland känns det som att min dator har ett eget liv och ändrar inställningar av sig själv. Hoppas nu bara att de rätta inställningarna är kvar tills jag omformaterar datorn i sommar:) Nu tänkte jag skriva lite om dagen som vanligt. Den började med kultur och idéhistoria som var min sista vanliga lektion den här terminen. Vi var bara åtta eller nio av trettiotvå personer som kom, min klass har inte världens bästa närvaro direkt. Men vi fortsatte titta på filmen om Rikard den tredje, många personer dog idag också men filmen slutade med att Rikard som hade blivit kung dog. Det var ett bra slut enligt mig med tanke på att han var ond mot alla och till och med hadesett till att små barn dog.
Efter lektionen hade min grupp kontaktlärartid, tre personer kom. Men det var trevligt, vi fikade, Ola hade tagit med sig tre olika sorters läsk och fyra sorters ballerinakakor. Jag åt singoalla eller vad de heter, det är kakor med sylt i plus att jag testade kakor med chokladsmak. Vi pratade och hade en musiktävling, min assistent fick vara med och eftersom Ola och han är uppväxta samtidigt och kan ungefär samma låtar vann deras lag stort. Ena laget var Mirey och jag och det andra var min assistent och Rut, de vann med fem-ett och den enda poängen mitt lag fick var när det andra laget svarade fel på en fråga. Jag kunde två av låtarna men var för seg och hann inte svara, båda i det andra laget var väldigt bra:) Efter lunchen åkte jag till Adam och var där tills vi åkte till ungdomsgården. Innan det hann jag vila, vara med Adam och äta, jag fick vänta på Adam när han var i skolan och gjorde sitt sista matteprov, vi får hoppas att det går bra för honom.

På ungdomsgården pratade jag mest med folk men det var trevligt. Avslutningen är på lördag men jag är osäker på om jag kan komma då eftersom vi ska fika här hemma, i och för sig skulle jag säkert hinna vara där några timmar så det kanske jag är. Ifall jag kommer på lördag ska vi grilla och det låter ju roligt. Kim fick en av sina presenter idag, ett tråkigt armband som jag hittade i en smyckesaffär. Jag gav bort bilden på Amy till henne också, Amy skrev till <3 Kim på det, <3 är alltså ett hjärta. Men jag har en sak kvar att ge till Kim som jag glömde hemma imorse, det var osmart av mig. Mickis skulle ha fått sin present idag men jag missade henne när jag gick hem och tror att hon hann gå hem före mig. Nu har jag inte mycket mer att skriva tror jag men imorgon är det idrottsdag. Tyvärr har jag hört att vädret ska vara dåligt och att det ska regna menmen, jag åker dit ändå eftersom jag ändå ska träffa Rebecka sen.
/Vispen

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Vad heter du? Skriv gärna ditt namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej i bloggen, om du skriver in din e-postadress är det bara jag som ser den)

Har du någon blogg eller hemsida? Skriv gärna in adressen till den om du vill att jag eller andra ska besöka den. URL/Bloggadress:

Här skriver du din åsikt/kommentar:

Trackback
RSS 2.0