Måndag, har inte hänt mycket

Hej!

Jag har inte mycket att skriva idag eftersom det inte alls har hänt mycket men det är så det brukar kännas på sommarlovet. Även om det inte har varit jättevarmt idag har det i alla fall inte regnat och vädret har till och med tillåtit att man kan vara ute utan att direkt frysa. Det blir nog många dagar på lovet som kommer vara lite halvsega och det skumma med det är att jag saknar just sådana här dagar när jag går i skolan och har mycket att göra. Men när de här dagarna kommer då man knappt gör någonting brukar jag snabbt börja få tråkigt och känna mig rastlös. Skolan är bra på det sättet att man har någonting att göra om dagarna, om man slapp läxor och annat arbete som behöver göras efter skolan skulle jag tycka otroligt mycket om den. Det tror jag verkligen, plugga är jag inte särskilt bra på, jag skulle vilja vara som en del som lär sig saker efter att bara ha hört de en enda gång. Jag vet två personer som knappt pluggade hemma alls efter skolan men som ändå gick ut gymnasiet med mvg-n och vg-n. Tänk om alla hade lika lätt för sig och saker inte skulle vara lika orättvist, nu är det som det är och det kanske är bra.
Adam och jag var inne på karaokeparty igår och sjöng, jag testade en av hans datormikrofoner som verkligen var jättedålig, mina resultat var bara runt tvåtusen poäng. Men med en annan mikrofon fick jag lite mer än åttatusen vilket jag blev nöjd med.

Precis som igår sov Adam länge, nu har han sovit över tolv timmar två nätter i rad, det skulle jag inte klara. Ibland brukar jag faktiskt vakna av mig själv efter att ha sovit ett visst antal timmar. När det är skola händer det väldigt sällan men på loven händer det ganska ofta, på något sätt brukar jag ha lättare att sova på loven och jag brukar inte vakna lika ofta under nätterna då heller:) Mina sömnproblem kanske faktiskt beror lite på stress, när jag hade mycket läxor en kväll fick jag feber och hade det under en dag medan febern nästa dag var helt borta, det kan ju i och för sig ha berott på vad som helst men jag har hört av vissa att man kan bli sjuk av stress, vet inte om det stämmer men ändå.
Under dagen ringde jag Huddinge bibliotek, jag fick ett telefonnummer som jag fick ringa ett antal gånger innan det slutade vara upptaget. Kvinnan jag pratade med lät trevlig vilket fick mig att känna mig ganska avslappnad, jag förklarade att jag ville låna ungdomsböcker som det helst inte skulle vara någon kö på. Personen jag pratade med visste inte direkt vilka ungdomsböcker som fanns och sa därför att de skulle ringa tillbaka senare. Men jag har väntat hela dagen utan att någon har ringt, jag får hoppas att de ringer imorgon, annars får jag läsa böckerna när jag kommer hem från England.
Senare åkte Adam och jag till stan där vi gick runt lite, vi köpte ingenting men det var trevligt att vara ute utan att bli blöt:)Sedan har jag fått låtar av några kompisar på msn, många sjunger otroligt bra, plus att jag har lyssnat på låtar på youtube och spotify. Nu ska vi äta här, någon paprikapaj.
/Vispen

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Vad heter du? Skriv gärna ditt namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej i bloggen, om du skriver in din e-postadress är det bara jag som ser den)

Har du någon blogg eller hemsida? Skriv gärna in adressen till den om du vill att jag eller andra ska besöka den. URL/Bloggadress:

Här skriver du din åsikt/kommentar:

Trackback
RSS 2.0