Lördag, sjunde dagen

Hej!

Nu kan man säga att jag har varit här halva tiden med tanke på att jag ändå inte kommer hinna göra någonting på söndagen då jag åker tillbaka till Sverige. Som jag har skrivit tidigare har Adam ingen dator för tillfället men ikväll har jag hunnit prata med honom lite, det känns bra och nu längtar jag inte tillbaka till Sverige lika mycket som tidigare:) En del börjar längta mer när de pratar med personer de tycker om men så känner inte jag, i alla fall inte den här gången. Efter middagen igår spelade vi det där kortspelet som jag hade fått lära mig tidigare. För mig gick det ovanligt bra, jag brukar annars ha ganska otur i spel men i det här spelet kunde man faktiskt tänka lite skickligt och därmed vinna ganska lätt, om de andra inte hade de kort man inte ville förstås men med lite tur och skicklighet kunde man vinna. I spelet började man med sju kort var, sen skulle man säga hur många stick man trodde att man skulle vinna och om man klarade det fick man poäng, om man hade gissat fel fick man minuspoäng. Man spelade på det sättet med sex, fem, fyra, tre två och ett kort också och efter det var spelet slut, den som hade högst poäng vann. Spelet är lite svårare än så och det finns fler regler men jag orkar inte skriva de här eftersom jag ändå är dålig på att förklara. Men jag hade högst poäng vilket var roligt, jag förlorade bara en gång av de sju gånger man gissade stick. Jag är fortfarande en ganska dålig förlorare men det var värre förut men om någon till exempel har dödm orättvist i ett spel eller om något annat känns orättvist kan jag fortfarande bli otroligt arg. Ibland när jag blir arg kan jag till och med börja gråta, det händer inte ofta men det har hänt några gånger i mitt liv.

Imorse sov jag till halv elva då Mary väckte mig. Efter att ha ätit frukost gick Nick och jag till biblioteket för att lämna tillbaka böckerna jag lånade i måndags. A dream come true var inte alls någon bra bok enligt mig, den handlade bara om en kvinna på fyrtiotre år som blev kär, jag föredrar att läsa om ungdomar och om en bok handlar om en vuxen person måste det verkligen handla om något roligare än att personen blir kär. Vi lånade den första Harry Potterboken som jag håller på att läsa samtidigt som jag bloggar. Harry Potter är verkligen bra för när man väl har börjat läsa någon av böckerna fastnar man direkt och kan inte sluta. Till lunch åt vi pasta med tonfisk och pesto, det var verkligen jättegott!

Lite senare åkte vi för att se en kör sjunga, de hade redan börjat när vi kom dit. Kören var riktigt duktig, de sjöng för det mesta utan musik men ibland var det en som spelade någonting som lät som dragspel. Låtarna de sjöng var ibland på engelska och ibland på andra språk, även om de inte verkade kunna de språken och förstå vad de sjöng märkte man att de hade roligt när de sjöng. I pausen fikade vi lite och jag fick smaka en morotskaka som en person hade bakat, den var riktigt god. När kören hade sjungit färdigt fick man vara med och dansa, jag dansade bara en låt och tyckte absolut att jag inte behövde dansa mer efter det. Ringdans, det är verkligen ingenting för mig, istället tittade jag på halsband och armband som en kvinna hade gjort, de var väldigt fina och speciella, jag hade inte sett liknande smycken tidigare. Jag kanske skulle ha köpt något men det blev inte av, Mary köpte däremot ett halsband.

Efter att vi kom tillbaka hit pratade jag med Adam, det fick mig att känna mig glad eftersom det var länge sen jag pratade med någon på svenska nu, bara sex dagar sen men det känns verkligen länge när man annars är van vid att göra det varje dag. Till middag åt de kött och jag en gryta med räkor, ris och grönsaker. Efter det åt jag mango, det är verkligen en av mina favoritfrukter! Nu ska jag försöka koncentrera mig på boken men vi hörs imorgon.
/Vispen

Kommentarer
Postat av: Johan

Var det någon variant av Plump ni körde? Lät som det =)

2009-06-28 @ 15:36:00
URL: http://schumacher4ever.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Vad heter du? Skriv gärna ditt namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej i bloggen, om du skriver in din e-postadress är det bara jag som ser den)

Har du någon blogg eller hemsida? Skriv gärna in adressen till den om du vill att jag eller andra ska besöka den. URL/Bloggadress:

Här skriver du din åsikt/kommentar:

Trackback
RSS 2.0