Lördag, avslutning på ungdomsgården och fika hemma

Hej!

Nu skriver jag lite innan jag åker iväg på sjuttioårsfest hos Adams faster Kerstin. Hon har kommenterat min blogg förut som ni kanske har sett och hon är en av de som läser min blogg nästan varje dag, det ska bli roligt att träffa henne idag. Jag träffade henne senast på Adams konfirmation och det var ju väldigt länge sen.
Igårkväll lyssnade jag mycket på musik och försökte komma på vilken låt jag vill spela in hos Rebecka imorgon. Det jobbiga är att jag vet att jag kommer ångra mig efteråt vilket låt jag än väljer, jag är alltid sådan tyvärr. Men Rebeckas pojkvän kommer vara med och spela in och därmed höra när jag skämmer ut mig, han jobbar som musiklärare så både han och Rebecka sjunger mycket. Sen kommer lilla jag där och sjunger hmm, det blir säkert väldigt skumt och vi får se hur det kommer låta sen. Jag funderar på att sjunga en låt med Sonja Aldén eller Shirley Clamp men det kan bli något helt annat också, har ni några förslag? I så fall kan ni kommentera det här inlägget för jag kommer hinna se det imorgon innan jag åker i så fall, snälla hjälp mig!
Trollkarlen Chalie vann Talang, jag skulle verkligen vilja se honom trolla! Victor valde kanske lite fel låt enligt mig men han sjöng inte falskt eller så. Erik och David hann jag tyvärr inte höra.

Dagen började med att Adam och jag som vanligt bråkade lite imorse men det brukar hända väldigt ofta på morgonen och det beror mest på att båda är morgontrött och lätt blir på dåligt humör. Ibland känns det nästan bra att ha någon att bråka med, i alla fall när man vet att man kommer bli sams snart igen, vi blev det efter att ha ätit lite:) Efter att ha duschat åkte vi till ungdomsgården för sista gången, i höst fortsätter den igen=) Jag pratade lite med några innan jag följde med och handlade, vi handlade hamburgare och tillbehör till dem, det gick bra. Alexandra och jag diskuterade kor vilket gjorde mig glad, hon går naturbrukslinjen på gymnasiet och får ofta mjölka kor och annat. Hon berättade att en ko hade trampat henne på foten en gång och att hon inte hade haft någon känsel i den igen förrän två dagar efteråt, det lät ju inte direkt roligt men ändå. Jag och några andra hjälpte till att grilla, det var första gången jag tände på en grill idag men jag behövde bara använda två tändstickor för att hela grillen skulle brinna. Det som var lite läskigt var när tändstickorna brann men det gick bra och jag trodde att det skulle vara svårare än det var. Att grilla tog däremot väldigt lång tid eftersom det regnade lite ute medan vi gjorde det, jag orkade inte stå ute hela tiden utan gick in efter en stund. Som tur var hann jag äta innan jag skulle åka hem, hamburgarna blev väldigt bra, i alla fall de vegetariska:) En glass fick jag också, ifall jag hade stannat kvar längre hade jag fått smaka på sju nya glassar som har kommit i år. Men nu tog jag en magnum temptation eftersom jag inte ville riskera att ta en glass jag aldrig hade testat tidigare ifall jag inte skulle tycka om den. Nu kommer jag att sakna alla från ugndomsgården men jag träffar förhoppningsvis en del av de i sommar.

När jag kom hem fikade jag med Nina, Danne, Lovisa, Johan, Edvin och Lia, det var trevligt. Jag testade en kaka med choklad och någon frukt som var helt okej men jag tycker inte om hårda kakor särskilt mycket. Efter det sjöng vi för Johan och Edvin som fyller femton år idag och sen åt vi tårta. Eftersom det fanns mango åt jag mest det men jag testade även lite av en tårta med chokladmousse. När jag blandade tårtan med mango var den ganska god. Johan och Edvin fick varsin mobil med olika tillbehör, jag kanske ska köpa en ny mobil snart men det känns inte särskilt bråttom med det eftersom jag knappt använder min mobil. Jag föredrar datorn eftersom den går snabbare att skriva på än att sms-a. Ringer jag gör mest från vanlig telefon eftersom det kostar mycket att ringa från mobil. Det är dessutom helt gratis att använda datorn, okej, internet kostar men inget annat. Nu måste jag sluta skriva eftersom jag åker snart. Men ni får som sagt gärna föreslå någon låt jag kan spela in imorgon.
/Vispen

Kommentarer
Postat av: sarah

hej!

ska du gå på alnö lägret i år det ska jag iaf! :)

2009-06-14 @ 14:49:41
URL: http://zarahwennberg.blogg.se/
Postat av: Johan

Det kan vara gratis att ringa från mobil till mobil, men det beror ju på...



Stänga av Internet och det, jag har aldrig riktigt fattat det, vad har ni, eller Adam och de, för konstigt internet som de stänger av och varför gör de det?

2009-06-15 @ 23:19:24
URL: http://schumacher4ever.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Vad heter du? Skriv gärna ditt namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej i bloggen, om du skriver in din e-postadress är det bara jag som ser den)

Har du någon blogg eller hemsida? Skriv gärna in adressen till den om du vill att jag eller andra ska besöka den. URL/Bloggadress:

Här skriver du din åsikt/kommentar:

Trackback
RSS 2.0