Lördag, åker imorgon

Hej!

Nu har jag väntat på att middagen ska vara klar i över en timme, jag tänkte blogga efter det men tänkte sedan att jag kan börja nu eftersom vi säkert kommer äta ganska länge. Det vore bra om jag gick och lade mig tidigt ikväll med tanke på att jag ska upp tidigt imorgon men i och för sig spelar det nog inte särskilt stor roll eftersom jag ändå inte kommer kunna somna före ett. Jag får försöka sova i bilen påväg till flygplatsen eller på flygplanet. Jag brukar ha ganska lätt att somna på flygplan som tur är, det är bara när planet lyfter och landar som jag inte brukar kunna sova. Men när jag sitter på flygplanet kanske jag har börjat bli nervös, många har frågat mig hur jag känner och om jag är nervös inför resan, hur det känns att åka själv och så vidare. Än så länge har inte nervositeten kommit men jag lovar att den antingen kommer inatt eller imorgon på morgonen. Egentligen kanske jag inte har särskilt mycket att vara nervös över men jag blir ofta nervös när jag ska göra saker jag aldrig har gjort tidigare.

Efter att jag hade bloggat igår satt jag vid datorn en stund innan jag gick in till min farmor Irre och hennes syster Eva. Där satt Lovisa och jag och åt godis och jordgubbar plus att vi pratade med dem såklart. Sen såg jag Twilight och jag måste säga att filmen gjorde mig besviken. Efter att ha läst en jättebra bok som verkligen är en av mina favoritböcker nu och sedan se en film som inte alls var lika bra kändes tråkigt. Filmen var helt okej men ibland kändes den rörig plus att de hade lagt till scener som inte fanns med i boken och dessutom tagit bort många saker i boken som jag tyckte om. Slutet gillade jag i alla fall ganska mycket, en rolig sak är att personen som spelar Edward i filmen håller på med musik också. Han både sjunger och är bra på att spela gitarr, kanske piano också, han spelade piano på filmen men jag är inte hundra procent säker på att han spelade på riktigt men kanske:)

Efter frukosten gick jag ut en stund och märkte till min förvåning att det var ganska varmt ute. Det gjode mig glad och jag stod ute och lyssnade när Björn och några andra jobbade här utanför, de lägger tak. Under dagen har jag mest tagit det lugnt vilket känns skönt när jag nu har två veckor framför mig då det säkert kommer hända någonting varje dag. En stund har jag pratat med min kompis Christoffer, det var väldigt trevligt. Jag har också läst ganska många bloggar och en del berättelser som finns på internet, det är alltid roligt att läsa när man har tid:) Min kompis Johan åker på kryssning idag, lyckos honom, han fyller år snart så det är därför, jag kanske också ska önska mig kryssning i födelsedagspresent någon gång, då får ju hela familjen ha roligt några dagar. Men man får inte glömma bort att det kostar en del, ibland brukar man i alla fall hitta erbjudanden som gör att man får åka kryssning billigt:) Jag har lyssnat jättemycket på låten Is it true som Yohanna sjunger, hon tävlade för Island i Eurovision song contest. Låten fastnade på min hjärna första gången jag hörde den och det var bra att Island kom tvåa:)
Bra, jag hann skriva färdigt det här inlägget innan middagen, det trodde jag inte. Men vi äter alltid sen middag här, klockan är över tio nu. Men jag har i alla fall mailat och tackat ja till att delta i VM idag så nu är jag med hoppas jag:) Jag har hört att de har internet där jag ska bo vilket innebär att jag kanske bloggar från England om allt fungerar som det ska=) Därför kanske ni inte behöver vänta två veckor på att jag skriver igen men om internet av någon anledning inte fungerar kommer jag att skriva dagbok varje dag som jag lägger in på bloggen senare. Om vi inte hörs säger jag hejdå på ett tag, jag kommer hem igen den femte juli. Hoppas att alla får två bra veckor nu!
/Vispen

Kommentarer
Postat av: Anonym

Yohanna skulle ha vunnit! =)

2009-06-22 @ 00:04:21

Kommentera inlägget här:

Vad heter du? Skriv gärna ditt namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej i bloggen, om du skriver in din e-postadress är det bara jag som ser den)

Har du någon blogg eller hemsida? Skriv gärna in adressen till den om du vill att jag eller andra ska besöka den. URL/Bloggadress:

Här skriver du din åsikt/kommentar:

Trackback
RSS 2.0