Fredag, en regnig och kall midsommar

Hej!

Ja, enligt mig kan man i alla fall säga att den här midsommaren har varit kall och regnig. I och för sig har det inte regnat hela tiden men vissa stunder har man verkligen hört hur regnet har öst ner. Nu är det bara väldigt kallt ute men regnet har slutat för tillfället, hoppas bara att den här sommaren inte bara består av regniga och kalla dagar utan att man kommer få känna den varma sköna solen åtminstone några dagar. Undrar hur vädret är i England just nu och hur det kommer att vara när jag är där, jag har hört att det brukar regna mycket i England och därför förväntar jag mig inget annat. Igårkväll pratade jag med Emma, Hannah och Tony på skype, av någon skum anledning bjöds Emma och Hannah in till ett samtal med Tony trots att ingen av de hade honom i sin kontaktlista. Sedan kom någon Anders med också och vi förstod inte hur det hade gått till menmen, vi hade roligt, i alla fall jag=)

Björn väckte mig klockan halv elva imorse och jag gick upp och duschade och gjorde mig i ordning innan alla kom. En del är fortfarande kvar här men några har åkt hem. Det har varit tre familjer här, de enda jag känner väl är två av mina kusiner, Berthine och Mårten, Jkob skulle ha kommit också men han var någon annanstans. Till lunch fanns det ganska mycket att välja på men jag åt sill, pastasallad, broccolipaj, något litet ägg och lite annat som jag inte kommer ihåg just nu. Maten var i alla fall otroligt god, jag älskar verkligen mat! En sak som var mindre trevlig under både lunch och middag var att det regnade väldigt mycket och att det var kallt. Vi har suttit ute och ätit hela tiden, fråga mig inte varför men när det regnade som mest hade jag till och med svårt att höra vad folk runtomkring mig sa vilket var lite störande menmen. Efter lunchen tog jag det lugnt en stund och lyssnade sedan på när några som var här spelade gitarr och sjöng, en av killarna är verkligen jätteduktig på att sjunga! Hans röst är speciell och det låter coolt när han sjunger ut tycker jag, de andra verkar också vara bra på att sjunga men jag hörde de bara sjunga lite. Det är en familj med tre killar, alla verkar vara musikaliska plus mamman, det är ju roligt, i min familj är det bara jag som håller på med musik. Som jag har skrivit tidigare älskar jag att höra människor spela och sjunga, särskilt när de jag hör är duktiga, jag lyssnade på de i tre timmar:) Hur bra de spelade gitarr vet jag inte, är inte alls bra på att höra om någon är bra på ett instrument om inte personen är extremt bra. När någon sjunger kan jag däremot höra om det låter falskt, jag stör mig ibland på det eftersom det kan räcka med att någon sjunger en eller några få toner falskt för att jag ska höra det. Ibland när jag säger det till andra hör de inte det och ibland är det jobbigt att sitta och automatiskt tänka varje gång någon råkar sjunga lite falskt om man vill njuta av låten man hör.
Jag tror att de flesta åt grillat kött till middag men jag åt Janssons frästelse istället, tidigare åt jag bara det på jul och påsk men nu fick jag det på midsommar också vilket jag såklart uppskattade! Till efterrätt åt jag jordgubbar och lite rabarberpaj, Maria hade gjort pajen och jag tyckte faktiskt att den var god, annars brukar jag inte alls tycka om rabarberpaj. Hmm, det är väl ungefär det som har hänt idag, mina första myggbett har jag förresten fått och de kliar lika mycket som vanligt, de första betten brukar alltid vara värst eftersom kroppen då inte har vant sig vid dem. Nu ska jag lyssna lite på musik och sen kanske gå ner och vara social. Men jag känner ändå inte att jag har särskilt mycket att säga.
/Vispen

Kommentarer
Postat av: mamman

Hej!

Så ni satt i regnet och åt....det var god mat ialla fall. Bra!

Varför frågar du inte vad folk heter när du träffar dem? Vem var det som spelade gitarr?

Kolla dina mail! Jag har skickat.

Använder du msn messenger? Vad har du för adress?

Jag har skaffat det nu så vi kan ha lite kontakt när du är i England.

Ringer dig idag, senare!

Kramar,Mamman



2009-06-20 @ 12:21:24
Postat av: vispen

Jo, det är klart jag vet vad människorna som var här heter, orkade bara inte skriva det i bloggen. Ja, jag har kollat mina mail och min msn är mitt namn @hotmail.com

2009-06-20 @ 13:20:50
URL: http://vispen91.blogg.se/
Postat av: Erika

Hej!



Nej, jag lyssnar på henne singel på YouTube :) Själv har jag ingenting speciellt ute nu när jag sjunger, men kommer säkert skaffa Myspace framöver :)

2009-06-20 @ 15:56:45
URL: http://stopthissong.blogg.se/
Postat av: miikaela

Svar: Jag vet inte riktigt, all glass är god! ;D Din favorit då? Kram

2009-06-20 @ 18:30:48
URL: http://miccit.blogg.se/
Postat av: Johan

Ja, det verkar ha varit standardvädret på midsommar i år också =) Regn och kallt...



SV: Nej, jag fattar inte heller hur de kan ha råd, 10 000 skulle vi aldrig heller lägga ut på en kryssning, men som jag skrev så är hela deras familj lite lyxfreakar =)



Du får ju bara äta och dricka hur mycket du vill om du har beställt bufé, men det kanske ni alltid har? Symfoni åkte vi föresten med, den har du åkt va?



Det var faktiskt inte så jättedyrt, de hade ju något erbjudande över midsommar, så det var billigare än vanligt =)



Ja, jag kan skicka det receptet, senare, när jag får tid. Svara bara lite snabbt på kommentarer nu innan gästerna kommer...

2009-06-21 @ 17:00:53
URL: http://schumacher4ever.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Vad heter du? Skriv gärna ditt namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej i bloggen, om du skriver in din e-postadress är det bara jag som ser den)

Har du någon blogg eller hemsida? Skriv gärna in adressen till den om du vill att jag eller andra ska besöka den. URL/Bloggadress:

Här skriver du din åsikt/kommentar:

Trackback
RSS 2.0