Fredag, äntligen sommarlov!

Hej!

När jag vaknade imorse kändes det bara som en helt vanlig dag, jag trodde faktiskt att jag åtminstone skulle känna mig lite gladare än vanligt. Men efter att ha gått upp och märkt att jag inte alls kände för att äta frukost ställde jag mig istället för att vänta på taxin. Det var en kvinnlig taxichaufför som hämtade mig, jag tror att hon kan ha kört mig tidigare eftersom jag kände igen hennes röst lite. Samåkning verkar det bli varenda gång man åker färdtjänst nuförtiden och vi hämtade en kvinna som jag åkte med för inte alls länge sen. De hade börjat sjunga upp när jag kom till skolan, jag ställde mig bland de andra och sjöng lite. Min röst var som vanligt skum, jag kan alltid sjunga lägre på morgonen än annars, min röst är mer basig då:) Efter uppsjugningen kändes det i alla fall helt okej, vi gick ner till Multihallen där avslutningen skulle vara och sjöng sedan lite av Aquarius och refrängen på För kärlekens skull. Innan avslutningen började hann jag höra några andra som sjöng, de var väldigt duktiga.

Avslutningen var ganska kort men man fick höra många uppträdanden vilket gjorde att den var bra. Rektorn började med att prata och hälsa alla välkomna, efter det sjöng de som går andra året på artistmusikerinriktningen. De sjöng utan musik, jag tycker att det är cooolt när folk gör det om de kan hålla tonen och tvårona gjorde det:) Jag lade märke till att killarna sjöng ut mer än vad killarna i min klass gör. Några av lärarna hade en modevisning som konst och designinriktningen hade gjort, de hade gjort om olika kläder som lärarna hade på sig. Många tyckte att det såg roligt ut tror jag. Teater och musikalinriktningen sjöng två låtar, jag trodde inte att de som går teater kunde sjunga så bra:) Förresten är jag inte säker på att teater sjöng för det såg ut som att de hoppade över en sak som stod med på schemat och det var precis när teatereleverna skulle sjunga. Rektorn talade igen och önskade alla glad sommar, han pratade om att Kulturama var ett jättebra gymnasium och annat. Till viss del skulle jag kunna hålla med rektorn men inte om allt han sa. Ettorna från artistmusikerlinjen sjöng sen och jag tycker att det gick helt okej, det enda som kanske inte var bra var att solisterna kom av sig på båda låtarna men det märktes kanske inte särskilt mycket. När alla hade sjungit en sommarlåt tillsammans som jag för tillfället har glömt vad den heter slutade vi, skolavslutningen tog bara lite mer än en halvtimme. En sak som jag saknade idag var att inte samlas i klassrummet efteråt, betygen skickas bara hem och man får det inte på avslutningen som på många andra skolor och gymnasium. Att bli uppropad för att sedan hämta sitt betyg hos en lärare känns roligt tycker jag, sedan känner man att man kanske hinner säga hejdå bättre för idag hann jag knappt prata med någon eftersom alla var utspridda och jag inte kunde se var någon var. Ellen och jag hann i alla fall säga hej:)

Efter avslutningen åkte jag till Adam, det var samåkning dit också. Vi har mest pratat och tagit det lugnt idag, för en stund sen bakade vi chokladbollar. Det brukade jag göra när jag var liten och jag började tänka på gamla minnen medan jag stod och rullade bollarna. Eftersom vi gjorde två satser och rullade små bollar blev det runt åttio stycken, det stod att varje sats skulle bli cirka tjugo bollar vilket ju betyder att vi rullade ungefär hälften så stora bollar som receptet räknade med. Bollarna blev goda, jag har redan ätit två stycken. Nu måste vi diska efter oss men jag skriver mer imorgon. Att jag har sommarlov nu har inte gått in i mitt huvud än men det kommer om några dagar, imorse kändes det ganska varmt ute men under eftermiddagen har det regnat. Snälla sol, jag ber dig att skina imorgon när vi ska grilla på ungdomsgården! Jag hinner vara där i några timmar innan jag åker hem och fikar.
/Vispen

Kommentarer
Postat av: Johan

Enjoy your summertime! =)

2009-06-13 @ 15:41:44
URL: http://schumacher4ever.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Vad heter du? Skriv gärna ditt namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej i bloggen, om du skriver in din e-postadress är det bara jag som ser den)

Har du någon blogg eller hemsida? Skriv gärna in adressen till den om du vill att jag eller andra ska besöka den. URL/Bloggadress:

Här skriver du din åsikt/kommentar:

Trackback
RSS 2.0