Fredag, trettonde dagen

Hej!

Näst sita dagen, det känns konstigt att jag åker hem snart, en del av mig längtar tillbaka till Sverige men en del av mig tycker om England väldigt mycket och vill stanna. Imorse hade jag engelska och började med att skriva dagboken för den här veckan. En dag skrev jag utan att göra ett enda fel, det var bara sex rader men ändå:) Efter det jobbade jag med lite allt möjligt och läste bland annat om horoskop. På skytten stod det att man kommer ta ett viktigt beslut någon gång i slutet av den här månaden och att man kommer vara nöjd med valet efteråt. Jag har funerat ganska mycket men kommer inte på vilket val det kan vara som jag kommer ta, vi får se om jag kommer på det senare. Sen stod det att man kanske säger konstiga saker utan att tänka men att det inte direkt verkar vara något problem och att man inte kommer göra det så länge till. Jag vet inte direkt om jag tror på horoskop men det är roligt att läsa ibland, en del likheter har jag med skytten:) I och för sig känner jag igen mig lite i alla horoskop men det är ju bra, de finns säkert för att alla på något sätt ska känna att de liknar det horoskop de tillhör. Vi läste olika brev som ungdomar hade skickat in till en tidning, de skrev lite olika saker som de tyckte var svårt i livet och det var roligt att sedan diskutera det. Mina sista tre timmar engelska var roliga och bra, jag fick lära mig lite nya saker. Efter lunchen åt jag mango, den var jättegod och mogen=)

Lite senare på eftermiddagen åkte Mary och jag för att titta lite i affärer, vi ska titta mer imorgon men jag hittade en sak som jag köpte till Adam. Han fyller nitton år nästa vecka, det är lite tråkigt att han nästan har allt, han önskar sig inget speciellt men därför köpte jag en sak som Mary föreslog, den är inte särskilt rolig men inte helt fel tror jag. Efter det var ungdomsgruppen, vi träffades utanför samma kaffé som förra gången. Jag drack en smothie som var jättegod! Det var förmodligen sista gången jag träffade alla ungdomarna därifrån idag och det känns lite tråkigt även om jag mest har suttit och lyssnat när de har pratat. De var glada och trevliga och lätta att prata med. Claire var tyvärr inte där idag men jag pratade med Simon och lite med Rosie. När vi kom tillbaka har jag hunnit se High school musical 3, de hyrde den idag eftersom jag tyckte om första filmen. Nu tittar jag på några klipp som inte visades i själva filmen, det är bra att sådant finns med när man hyr en film. Enligt mig är ettan bättre än trean, jag tycker mer om handlingen i den men trean har bra musik och en del scener är bra. När man hör en del låtar blir man glad och vill sjunga med, sen får man de på hjärnan. Musik är bra, jag skulle nog inte klara mig utan det. När jag inte har lyssnat på musik på några dagar brukar jag alltid börja sjunga för att på något sätt höra låtar, när man sjunger hör man ju sin egen röst i huvudet. Ikväll vet jag inte vad som händer, vi kanske spelar kort igen. Sedan ska vi äta någon god middag hoppas jag.
/Vispen

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Vad heter du? Skriv gärna ditt namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej i bloggen, om du skriver in din e-postadress är det bara jag som ser den)

Har du någon blogg eller hemsida? Skriv gärna in adressen till den om du vill att jag eller andra ska besöka den. URL/Bloggadress:

Här skriver du din åsikt/kommentar:

Trackback
RSS 2.0