Söndag, snön är nästan borta igen

Hej!

Jag kom tyvärr inte på någon bra rubrik och därför skrev jag det där med att snön nästan är borta. Det är nästan ingen snö där jag bor i alla fall vilket jag tycker är väldigt skönt. Jag använder inte käpp utomhus om jag slipper när det är snö eftersom den fastnar hela tiden. Jag har hört att man kan få en sådan där grej på käppen som kallas snöboll men jag orkar inte fråga efter den för den fungerar ju bara utomhus och är jättejobbig inomhus. Utomhus går jag ju ändå nästan aldrig själv och därför känns det onödigt att hålla på och byta från vanlig grejsemojs till snöboll hela tiden. Jag skriver till en massa människor på msn samtidigt som jag skriver det här, egentligen borde jag inte ha loggat in på msn eftersom det är jobbigt att bli avbruten hela tiden men det här går också bra.
Imorgon är det skola igen vilket jag inte ser fram emot. För det första har jag engelska där jag inte förstår kapitlet, jag förstår inte ens vad de svenska orden betyder. Seriöst, det är jättesvårt och jag kommer säkert inte att klara det. Ensemblen är ganska roligt, vi kommer att få en ny lärare imorgon eftersom Gunilla har slutat, hoppas att vår lärare är bra. Kör är också roligt och jag hoppas såklart att vi kommer att sjunga låtar som jag kommer att fastna för där. Ekvationer i matten kommer inte att bli roligt, talen blir jättelånga och blir ibland flera rader men matten är i alla fall mycket lättare än engelskan. På kontaktlärarmötet imorgon måste jag be om att få ta ledigt på torsdag, vilken tur att jag hann planera in tre saker under den dagen.

Idag har jag i alla fall bara tagit det lugnt. Adam har terrat mig ganska mycket men jag var inte världens snällaste heller. Vi bråkade inte lika mycket om internet som vanligt faktiskt. De har bara en sladd som vi måste dela på vilket ibland är jobbigt, Adam vill bara ladda ner sina filmer och jag vill sjunga och ibland titta till några hemsidor jag är medlem på. Men vi sitter ju inte bara vid datorn när vi träffas. Det är lyxigt för Adam för hans föräldrar säger att han får femhundra kronor för varje bok han läser, om jag fick det erbjudandet skulle jag lätt kunna bli rik. Men Adam läser ändå inte, jag förstår inte varför. Det är ju bara att läsa och tjäna en massa pengar som man sedan kan ha roligt för eller spara. Om man väljer en bra bok som man vill läsa blir det ju bara roligt att läsa också och då får man ju pengar för att ha roligt. Förutom att vi terrade varandra idag lagade vi mat. Det var mest Adam som lagade maten men jag hjälpte till en hel del. Adams föräldrar och jag åt lax och Adam åt pastasallad. Laxen hade vi panerat, haft i ugnen och grejat med, till laxen gjorde vi en god sallad också. Sedan har jag ätit litchi, det är en av mina favoritfrukter men jag äter det väldigt sällan. Jag kommer tydligt ihåg första gången jag åt litchi, det var precis innan vi skulle hämta min syster Lovisa i Kina. Vi hade precis ätit på en restaurang där jag hade bränt mig lite eftersom jag hade råkat ta på några varma räkor tror jag att det var. Sedan bar min pappa Björn mig till barnhemmet där vi skulle hämta Lovisa, några andra familjer skulle hämta sina barn samtidigt. Medan vi väntade på att få hämta Lovisa var det någon som stod och pratade i telefon och bredvid telefonen fanns en skål med litchi som vi smakade. Oj, vad ointressant och tråkigt det här blev men jag fick mysiga minnen haha:) Sedan skriver jag ju bara det här för min egen skull och sen bryr jag mig inte om någon vill läsa om mitt liv.
Adam läste i alla fall en artikel för mig idag där det stod om en blind tjej som träffade vargar. Det var intressant att läsa om henne, hon hette förresten Miriam, jag brukade skrivva till henne för länge sen men hon har säkert glömt mig men ändå.
Nu ska jag göra lite annat, bland annat skriva till mina kära vänner en stund innan jag går och lägger mig.
/Vispen

Kommentarer
Postat av: Emma

Sharon träffade också vargar och Zandy trodde att hon var Miriam. Fy vad läskigt det här är.

2009-01-12 @ 15:50:45
URL: http://hopelosthead.blogg.se/
Postat av: ronja

Fick också en teori om att hon varMiriam, mhon bor i rättdel av Sverige också tror jag. Usch, tycker inte om detta!

2009-01-18 @ 20:36:50
URL: http://musikfreakar.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Vad heter du? Skriv gärna ditt namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej i bloggen, om du skriver in din e-postadress är det bara jag som ser den)

Har du någon blogg eller hemsida? Skriv gärna in adressen till den om du vill att jag eller andra ska besöka den. URL/Bloggadress:

Här skriver du din åsikt/kommentar:

Trackback
RSS 2.0