Söndag, en lugn dag

Hej!

Nu sitter jag hos Björn och beställde nyss en taxi som ska hämta mig imorgon klockan elva, jag skulle ha åkt halv elva men det gick tydligen bara att beställa hela timmar eftersom Björn bor i skogen. Adam sitter faktiskt också och bloggar nu vilket är väldigt ovanligt, besök gärna hans blogg:
Http://www.adamljunggren.blogg.se
Idag finns det inte alls mycket att skriva. Det har varit kallt hela dagen, där jag bor har det varit runt sjutton minusgrader. Jag var bara ute en jätteliten stund och började att frysa jättesnabbt. Adam har spelat det där hotellspelet hela dagen och kommit ganska långt på det. Men han glömde att spara en gång och då blev han tvungen att göra om jättemycket, flera timmars arbete försvann. Jag har som vanligt sjungit en del men det lät nog inte speciellt bra. Det finns inte mycket mer att säga om dagen faktiskt, förlåt för att jag skrev det här onödiga inlägget. En rolig sak som Emelie sa igår är förresten att hon får gratis varm choklad på Pressbyrån när hon är med sin pojkvän. Hennes pojkvän känner några som jobbar där, haha, jag älskar Pressbyrån och det var därför jag tycker att det är roligt att hon får gratis varm choklad där. Deras choklad är god men dyr.
Vid middagen idag fick jag ett skrattanfall vilket var länge sen, vissa säger ju att ett skratt förlänger livet och det skulle ju vara bra om det är så. Då skulle vem som helst som ville leva länge, kunna göra det, det skulle bara vara för personen att skratta lite då och då.
Vi får se om jag sover över hos Ronja imorgon, det vore ju roligt men å andra sidan är det skola på onsdag och då kanske jag bara vill ta det lugnt på tisdag. Men min kusin fyller år och de tycker att jag ska följa med dit men det går ju inte om jag är hos Ronja då. Aja, jag får se hur jag gör, jag träffade ändå mina kusiner i julas och det var ju inte alls länge sen och därför går nästan mina vänner före det tror jag. Åh, snart måste jag packa, det är alltid lika tråkigt men ändå måste jag göra det väldigt ofta.
/Vispen

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Vad heter du? Skriv gärna ditt namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej i bloggen, om du skriver in din e-postadress är det bara jag som ser den)

Har du någon blogg eller hemsida? Skriv gärna in adressen till den om du vill att jag eller andra ska besöka den. URL/Bloggadress:

Här skriver du din åsikt/kommentar:

Trackback
RSS 2.0