Onsdag, ibland stör jag mig verkligen på skolan!

Hej!

Igårkväll tog jag det mest lugnt, jag orkade faktiskt inte plugga någonting men det måste jag göra idag. Jag ska i alla fall börja med att leta information om Noak och syndafloden. Hoppas att jag kan hitta någon bra hemsida där det fungerar att läsa med punktdisplayen. Är det någon som vet någon bra hemsida där man kan hitta fakta om olika saker? Wikepedia finns ju men där är det ganska mycket som inte stämmer.
Min syster ville sova hos mig inatt också och det fick hon. Men imorse väcktes jag när hon skulle gå upp tidigt och då störde jag mig när jag inte kunde somna om. Därför får hon bara sova i mitt rum när vi ska gå upp samma tid bestämmer jag. När någon är i samma rum och jag sover, är jag verkligen hur lättväckt som helst.

Taxin var tidig idag och jag kom fram till idrotten när klockan var tjugo över åtta. Vad bra tänkte jag, då är jag i tid när vi ska göra den här viktiga saken. Ola sa nämligen till oss på kontaktlärarmötet att det var viktigt att vi skulle vara ombytta idag. Min assistent mötte som vanligt mig vid taxin och efter det gick vi in i gymnastiksalen där jag tog på mig mina gymnastikskor. Sedan satte jag mig med de andra tjejerna i klassen, de pratade ganska mycket men jag var för trött för att orka säga någonting. Jag sa i alla fall hej och kanske något mer, Ellen kom efter en stund och började att prata med mig. Då kände jag mig ganska borta men jag pratade lite med henne medan vi väntade på Ola. När klockan var tio i nio började alla att gå från idrotten. Ellen och jag var till slut de enda som satt kvar och väntade. Min assistent provade att ringa Ola men han svarade inte och därför gick vi också efter en stund. När jag kom tillbaka till skolan fick jag veta att Ola låg hemma och hade feber. Det störde jag mig otroligt mycket på, jag kunde ha sovit till nästan klockan tio! Det finns en person på skolan som har hand om att skicka ut sms till alla elever när en lärare är sjuk. Men personen som har hand om det hade missat att skicka sms till de elever som av olika anledningar inte hade någon lektion idag. Det känns alltid som att det är min klass som får en massa håltimmar. Kören var ju också inställd den här veckan, jag har kommit på ganska många saker som är dåligt med Kulturama. Ellen och jag satt och diskuterade skolan medan vi väntade på att mattelektionen skulle börja. Jag råkade prata väldigt högt och nästan skrika åt en massa saker som jag tycker är dåligt. Jag tror säkert att det finns skolor som är sämre men Kulturama är verkligen inte en jättebra skola, den är okej, kanske till och med bra men inte mer än så. De nationella proven skulle i alla fall beställas idag, jag sa att jag vill ha det mesta både på punktskrift och i textview. Det är väldigt jobbigt att läsa på datorn plus att det inte går särskilt fort, sedan är det jobbigt att bläddra på datorn hela tiden för att hitta ett svar på en fråga och sedan behöva hitta tillbaka till frågan där man ska skriva in svaret.
Jag har fortfarande lite problem med ekvationerna idag märkte jag men det går framåt i alla fall.
Nu har jag håltimme som vanligt men nu orkar jag inte skriva mer för jag känner mig lite skum.
/Vispen

Kommentarer
Postat av: Emma

Sv: jag fick rn resa för 1200 sammanlagt, och det var halva priset av dn rabattfri resa..

2009-01-14 @ 17:01:16
URL: http://hopelosthead.blogg.se/
Postat av: Johan

SMS till alla elever som inte har lektion, det låter ganska hightech =) så har ju inte vi...

2009-01-14 @ 18:11:42
URL: http://schumacher4ever.blogg.se/
Postat av: ronja

Vispen, du är inte lättväckt, det har jag faktiskt observerat några gånger.

Sen så är det så här att du ska vara väldigt glad att u ens har möjlighet att få sms om en lärare är sjuk, för normala skolor har inte det. Din skola verkar jättebra jämfört med många andra skolor tycker jag, min till exempel? Okejdå, jag ska inte klaga på min skola, en gång i tiden kastade jag ju ut lovord över den så.

Förresten, du är inte den enda som har problem med ekvationer.

2009-01-18 @ 20:09:39
URL: http://musikfreakar.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Vad heter du? Skriv gärna ditt namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej i bloggen, om du skriver in din e-postadress är det bara jag som ser den)

Har du någon blogg eller hemsida? Skriv gärna in adressen till den om du vill att jag eller andra ska besöka den. URL/Bloggadress:

Här skriver du din åsikt/kommentar:

Trackback
RSS 2.0