Lördag, handlat kläder

Hej!

Handlade kläder gjorde jag ju igår men jag kom inte på någon bättre rubrik. Jag hade bara g+ på samhällskunskapsuppgiften, jag är verkligen dålig på att kritiskt granska nyheter men till nästa prov som är vecka tio har jag bestämt mig för att plugga mycket. Vi fick en svår uppgift i svenskan, vi ska antingen skriva läsloggar eller rita upp någon sorts tabell till två texter. Läsloggar är det enda allternativet för mig, igår läste jag lite men kom bara på vad jag skulle skriva om en läslogg, man ska skriva fem läsloggar till varje text, usch, det är jättesvårt att komma på något bra ju! Hoppas att jag får g+ åtminstone för jag satsar minst på att få vg i svenska a-kursen. Men jag får jobba lite med det i helgen plus att vi får en lektion till på oss också.

Igår efter skolan kom Irre och hämtade mig. Vi tog tvärbanan, bytte efter några stationer och åkte sedan till t-centralen. Där gick vi först in på Kapal. Efter att ha provat ett antal par byxor fick jag tre par som var ganska bekväma. Efter att ha köpt byxorna gick vi till H&M och efter en lång stunds letande hittade vi äntligen några tröjor till mig. Vi köpte bara tunna tröjor, tre av dem kan man ha på dagarna och två av dem måste man ha ett linne eller en tröja under.
Senare åt vi pizza, jag tog en Marinara, alltså en pizza med musslor och räkor. Barnpizzorna var väldigt stora på pizzerian, jag har sett vuxenpizzor som är lika stora. Därför blev jag mätt på en barnpizza, det brukar jag inte bli annars.
Vi åkte hem till Björn efter att ha ätit och vi hämtade både Adam och Lovisa på vägen dit. Jag hann titta lite på let´s dance igår, bara kanske femton minuter men ändå. Skumt att blondinbella får vara med bara för att hon bloggar, jag har läst hennes blogg och jag tycker inte att den är särskilt intressant. Men jag har hört att personen som skriver som blondinbella är annorlunda när hon är sig själv, alltså Isabella.
Adam gav mig en liten julklapp igår, en ko. När man klappar den på huvudet muar den jättehögt, råmar alltså men jag brukar säga att kor muar eftersom jag tycker att det låter roligare. Kossan kan vifta på huvudet och svansen också. Jag blev glad för julklappen i alla fall! Istället för att samla på godis vill jag börja samla på kor nu! Jag har ju till och med spelat ko en gång!

Idag vaknade jag vid elvatiden, skönt att få sova ut! Lovisa kom och brottades i sängen med Adam och terrade oss. Senare idag åkte vi till Skärholmen eftersom Lovisa skulle köpa nya tröjor. Adam och jag var inne lite på Euroshop och Överskottsbolaget. Där köpte Adam lite godis. Lovisa köpte två tröjor för tvåhundra kronor, en tjocktröja och en vanlig tröja och det var ett ganska bra pris ju. Det är alltid bra att köpa kläder när det är rea. Vi var på Ica också en stund och handlade middag. Vi ska äta nudlar ikväll. Sedan kanske jag ska titta på Körslaget.
/Vispen

Kommentarer
Postat av: Emma

Muuuu, vispen! du är ju den coolaste kon ever. "nu när jag har ätit kakor kan jag mua mycket högre!"

2009-01-17 @ 19:27:49
URL: http://hopelosthead.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Vad heter du? Skriv gärna ditt namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej i bloggen, om du skriver in din e-postadress är det bara jag som ser den)

Har du någon blogg eller hemsida? Skriv gärna in adressen till den om du vill att jag eller andra ska besöka den. URL/Bloggadress:

Här skriver du din åsikt/kommentar:

Trackback
RSS 2.0