Lördag, finalen i Körslaget

Hej!

Som jag skrev igår åt vi sushi till middag, den blev jättegod som vanligt! Jag tycker ju inte om sushi med lax men allt förutom det är gott. Krabba, räka och rullar är godast tycker jag! Sushi med ägg tyckte jag mer om tidigare men även det kan vara jättegott! Jag tittade lite på Let´s dance igår men det är ju inte särskilt roligt när man är blind. Okej, det är väldigt roligt att höra juryns poäng för ja, alla blir glada när de får höga poäng och så vidare!
På kvällen satt jag uppe för sent, ni vill inte veta hur sent det blev. Men många av mina vänner var uppe sent, sedan pratade jag på skype med Ronja, Emma och Hannah en stund, väldigt trevligt att höra deras kära röster igen=)
Jag hade intressanta diskusioner med folk på msn, bland annat frågade jag några seende personer om de tror att de skulle kunna vara tillsammans med en blind person. En person sa nej eftersom han tycker att ögonkontakt är viktigt och han skulle tycka att det var jobbigt att inte kunna möta sin flickväns blick när han sa till henne att han älskade henne till exempel. Men han sa att det kanske skulle gå men att det skulle bli lite jobbigt. En annan person höll med honom men sa att han trodde att han skulle kunna det om han gillade personen tillräckligt mycket. Jag förstår båda två eftersom ögonkontakt är viktigt för seende. Många sa förresten att de tror att de skulle kunna vara tillsammans med en blind person eftersom insidan betyder väldigt mycket.

Imorse vaknade jag av att Adam kom, det var någon gång runt halv elva tror jag. Adam fårade jättehögt och ville att jag skulle gå upp men efter att han hade råkat lägga sig i min säng somnade han nästan direkt=) Istället blev det jag som gick upp före honom. Efter att ha ätit lite frukost satt vi mest vid datorn. Jag var inne på en hemsida och lyssnade på personer som har gått vidare i en musiktävling. Tävlingen är för de som är mellan tretton och nitton år och det är Ica mazis tävling som heter Nextstar. Min kompis som har gått vidare i tävlingen tipsade mig om den hemsidan. Den fungerar inte för synskadade men Adam hjälpte mig. Alla sjöng jättebra i alla fall:)

Dagen gick och jag räknade lite matte. Min hjärna segade sig och jag glömde hur man skulle räkna ut vissa tal men jag frågade en kompis på msn som frågade sin kompis som jag fick hjälp av. Min mattelärare ville att jag skulle lösa en del tal som jag sedan ska skicka till honom för att han vill se hur jag skriver när jag räknar ut olika ekvationer. Jag är snart färdig med alla tal och jag skickar matten till honom imorgon.
Efter middagen tittade vi på finalen av Körslaget! Både team Erik och team Hanna var hur bra som helst tycker jag! Jag blev jätteglad när team Erik sjöng Jennie let me love you och Jag ska köpa vingar för pengarna eller vad den heter. Team Hanna sjöng Gabriellas sång väldigt bra tycker jag och Genom eld och vatten var inte dålig. Det var spännande i slutet av programmet men sen när två av körledarna sa att de trodde att team Hanna skulle vinna fick jag en känsla av det. Till slut vann ju team Hanna också. Men båda var värdiga vinnare tycker jag och båda körerna skulle ju ha använt pengarna till bra saker.
Nu ska jag göra lite annat än att skriva, sjunga kanske för det har jag inte gjort idag.
/Vispen

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Vad heter du? Skriv gärna ditt namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej i bloggen, om du skriver in din e-postadress är det bara jag som ser den)

Har du någon blogg eller hemsida? Skriv gärna in adressen till den om du vill att jag eller andra ska besöka den. URL/Bloggadress:

Här skriver du din åsikt/kommentar:

Trackback
RSS 2.0