Fredag, äntligen helg igen!

Hej!

Den här veckan har inte varit speciellt jobbig. Vi har inte haft överdrivet mycket läxor, nästa vecka kommer däremot att bli jobbigare. Engelskan väntar på mig, jag måste klara av att tacka eller hylla någon! Nu sitter jag hemma hos Adam. Igårkväll pratade jag en stund med Christoffer på skype, det var trevligt. Vi pratar ju inte jätteofta och jag har roligt åt hans humor plus att han är bra att prata med, mys! Ett av mina nya uttryck är nog mys för jag säger att det mesta är mysigt nuförtiden. Jag blir glad av det, om saker inte är mysiga är de omysiga. Sedan kan saker vara busiga och obusiga också:) Mina känslor får vi ju inte glömma och inte hårigt eller fårigt heller. Okej, nu ska jag berätta om dagen istället.

När jag kom till skolan idag skulle jag försöka att hitta till rummet, min assistent var borta hela dagen eftersom han är på en båt och spelar med sitt band. Tänk vad härligt att få åka båt gratis, äta god mat och spela med sitt band, värsta drömresan:D Plus att man får betalt för att man spelar och dessutom får man ju själva resan betald. Att hitta till rummet var svårare än jag trodde, jag bar två tunga väskor och kunde inte känna särskilt bra var jag var någonstans. Efter att ha kommit upp på sjätte våningen hittade jag alltså inte, när någon frågade om jag behövde hjälp kunde jag inte beskriva särskilt bra var rummet låg och gick därför istället ner till sånglektionen och tog med mig väskorna.
Jag sjöng låten Castle on a cloud som gick helt okej tror jag. Min lärare sa i alla fall bra efteråt:P Nästa vecka ska jag börja att sjunga en låt som heter On my own tror jag, den är från samma musikal som den andra låten. Min lärare tipsade mig om Spotify som är ett program där man kan lyssna på musik samtidigt som artisterna marknadförs. Programmet kostar hundra kronor i månaden eller också kan man ha en gratisversion med reklam, jag vill gärna ha programmet men om man vill ha gratisversionen måste man vänta tills man får ett mail med en kod vilket kan ta flera månader.
Efter sånglektionen försökte jag att hitta till rummet igen. Jag ringde till Ellen och efter att ha pratat med henne en stund och hon hade försökt att hjälpa mig hittade jag dit! Det var en annan lärare som också sitter i det rummet som såg mig komma. I matsalen fick jag hjälp med att ta mat. Lasagnen var hur god som helst! De satte mig vid ett bord där några från högstadiet satt tror jag. Jag lyssnade på ett väldigt intressant samtal som handlade om kriminella människor.

Efter lunchen gick jag ner till receptionen och väntade på att Margareta från syncnetralen skulle komma. Både hon och jag var tidiga och vi tränade på att gå till ensemblesalen, en sal på fjärde våningen och till något mer ställe tror jag. Efter det satt vi och pratade om mötet på onsdag, det finns lite som jag vill ta upp där. Margareta berättade att hon vet en person som kan punktskriftsnoter och som inte jobbar heltid, han kanske skulle kunna komma till skolan ibland och hjälpa mig med det. Det vore very nice ifall han kunde göra det:)
Vi tittade på film som vi gör varje fredag på samhällskunskapen. Kommunismen verkar nästan ha fler nackdelar än fördelar tycker jag. Den har i alla fall aldrig kommit lika långt som kommunisterna vill och än så länge verkar många människor vara emot kommunismen eftersom många människor har dött på grund av den.
Jag åkte hem efter samhällskunskapen eftersom jag redan är färdigt med läsloggarna. De sista fem läsloggarna som jag skrev skulle man inte lämna in vilket jag är glad för, jag blev mycket nöjdare med det första jag skrev. Snart borde jag rensa min dator på grund av att det ligger ganska många onödiga filer på den.
Nu är jag med Adam vilket är väldigt trevligt, mycket bättre än att sitta hemma och ha tråkigt. Jag ska sjunga lite nu.
/Vispen

Kommentarer
Postat av: anonym

Hej. Fin blogg men det blir ibland lite jobbigt att läsa när du skriver så himla långt men ja tycker endå att det är coolt att du orkar skriva så mycket. det skulle jag aldrig klara av.

2009-01-29 @ 18:04:17

Kommentera inlägget här:

Vad heter du? Skriv gärna ditt namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej i bloggen, om du skriver in din e-postadress är det bara jag som ser den)

Har du någon blogg eller hemsida? Skriv gärna in adressen till den om du vill att jag eller andra ska besöka den. URL/Bloggadress:

Här skriver du din åsikt/kommentar:

Trackback
RSS 2.0