Söndag, hemma igen

Hej!

Nu sitter Lovisa och tjatar på mig om att hon vill sova här inatt. Hon fårar jättehögt men jag börjar senare imorgon än vanligt eftersom jag inte har någon engelska och därför kommer jag inte låta henne göra det. Lovisa kommer att gå upp mer än två timmar före mig imorgon och jag kommer inte att kunna somna om efter att hon har gått upp.
Igår tog jag ingen tablett och jag somnade inte förrän kanske vid halv fyra. Adam ville inte att jag skulle gå ner och hämta den och därför orkade jag inte göra det, det skulle ju vara ansträngade att gå ner för trappan=) Men när jag tänker på det efteråt var det tråkigt att ligga vaken i tre och en halv timme och inte kunna sova men nu kan jag ju inte göra någonting åt det.
Nu kliar det på min fot, lite störande, undrar varför det gör det. Lovisa sitter och kliar min fot nu haha:) Vi är lite skumma syskon. Hon bet mig i foten nyss och nu minskar chansen att hon får sova här. Lovisa försöker att muta mig med att säga att hon kan ge mig frukost på sängen ifall hon får sova här ibland och nu ökade chansen igen. Nu skrattar vi åt min fot.
Till frukost idag åt jag en smörgås med briost plus lite nudelsoppa. Adam var skum och försökte att klippa av mig lite hår med en sax, han klippte av några hårstrån. Jag ville klippa av honom lite hår också men det gick inte för Adam höll i saxen och han är starkare än jag ibland.

Vad hände mer idag? Det känns skumt att skriva samtidigt som Lovisa kliar min fot för jag blir okoncentrerad. Jag tog en dusch efter frukosten vilket var ganska skönt. Sedan satt jag vid datorn och räknade lite matte. Jag kan inte räkna ut alla tal som min lärare vill men jag får be honom om hjälp med det. Ganska snart kommer vi att ha prov på ekvationer, jag hoppas att jag får vg åtminstone. Sedan var jag inne på Nextstars hemsida och lyssnade på ungdomar som sjunger, alla är jätteduktiga! Tio av sextio ungdomar går vidare till final sen.
Innan vi skulle åka till tåget var vi inne på Tradera. Lovisa lyckades köpa en mp3spelare som liknar en Ipod. Hon köpte den för lite mer än fyrahundra kronor. Efter att Lovisa har fått sin nya mp3spelare ska jag få låna hennes gamla mp3spelare. Det blir trevligt för i så fall kan jag lyssna på musik när jag sitter i taxin på väg och hem från skolan.
När vi skulle åka till tåget var det broöppning. Det stod inga skyltar om det och när vi såg det var det försent för att vända och åka en annan väg. Det tog cirka femton minuter innan bron stängdes igen.

Innan vi åkte till tåget åkte vi förbi Mc donalds och åt middag. Jag tog en bönburgare med pomes frites och en bönsallad. Sedan köpte Björn en paj med vanilj och jordgubb till mig när vi satt och hade tråkigt. Vi var nämligen tuvgna att vänta på att nästa tåg skulle gå. Pajen var ganska god, jag hade aldrig ätit den tidigare. Adam och Björn satt och läste hur många kalorier olika saker innehåller. Jag räknade ut att jag åt för lite mer än tusen kalorier men det var ju ändå lite bra för jag hade bara ätit den där smörgåsen och lite soppa tidigare på dagen.
På tåget satt Adam och Lovisa och pratade om kameror och annat tråkigt. Nu är jag hemma och Lovisa tjatar fortfarande:) Imorgon ska jag bara ha ensemble och efter det ska alla tjejer i min och den andra musikklassen åka och spela in reklamen till melodifestivalen. Sedan kanske jag åker och tränar showdown imorgon, därför bloggar jag förmodligen inte förrän ganska sent på kvällen eller på tisdag nästa gång.
/Vispen

Kommentarer
Postat av: lovisa

haha ! :)

2009-02-01 @ 23:13:23
URL: http://sjobloom.blogg.se/
Postat av: Johan

Den pajen lät ju god =)

2009-02-10 @ 21:34:20
URL: http://schumacher4ever.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Vad heter du? Skriv gärna ditt namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej i bloggen, om du skriver in din e-postadress är det bara jag som ser den)

Har du någon blogg eller hemsida? Skriv gärna in adressen till den om du vill att jag eller andra ska besöka den. URL/Bloggadress:

Här skriver du din åsikt/kommentar:

Trackback
RSS 2.0