Söndag, en ganska tråkig dag

Hej!

Den här dagen har varit ganska seg och tråkig. Igår hade jag ju i alla fall melodifestivalen att se fram emot men idag, då var det bara en tråkig söndag. Eftersom Adam och jag fortfarande är lite förkylda var det ju inte särskilt bra att gå ut idag heller vilket gjorde dagen ännu tråkigare. Men imorgon får vi ta och göra någonting. Jag är ju inte direkt en person som älskar att vara ute eller gå på stan. Men att vara sjuk och sitta hemma är inte heller roligt. I så fall föredrar jag faktiskt att vara ute. Inatt snöade det och det är ju tråkigt men jag har hört att snön inte ska komma tillbaka mer efter idag. Hoppas att det stämmer för snart är ju februari slut och i mars brukar ju våren börja komma. Sommaren är ändå min favoritårstid. Man är ju ledig en stor del av sommaren plus att det är varmt ute och man slipper ha på sig mycket kläder. Men jag tycker om att ha jacka på mig eftersom jag tycker om att lägga mina saker i fickorna. Många tycker att min jacka är tung men jag är van vid det. Okej, det ser kanske lite konstigt ut men jag tycker inte om att ha handväska. Väskor är ju lätta att glömma någonstans plus att de är jobbiga att hålla reda på. Men det enda jag har i min jacka är mössa, vantar, mobil, nycklar, minipiller, färdtjänstkort och kanske något mer. Det är ju ändå inte farligt med tanke på att jag kunde gå runt med annat i fickorna förut, mobilladdare och sådant.

Idag har jag mest suttit vid datorn, jag erkänner att jag inte har världens roligaste och bästa liv men ändå. Jag tittade på lite film och sen har jag lyssnat på musik. Tidigare ikväll sjöng jag lite, min röst börjar låta lite mer som vanligt men jag klarar inte av att sjunga särskilt höga toner än. Adam fick stå ut med att lyssna på min sång och han var nog inte jätteglad. Han ville till och med se en tråkig film som han aldrig skulle vilja se annars bara för att slippa höra mig sjunga. Det slutade med att internet sattes på här, jag vet inte varför men det kanske var för att jag sjöng lite för högt eller något:P Men ändå tycker jag inte att jag tog i särskilt mycket. Adam och jag har tråkig utan internet. På kvällarna kan man inte ha musik på, ine särskilt högt i alla fall eftersom de bor i lägenhet. De stänger av internet och det gör att det blir ganska tråkigt, ofta kan man inte prata heller eftersom det stör andra i huset. Men nu när vi hade tråkigt startade de i alla fall internet, det var ju trevligt:) Adam tittar på någon skum film nu, jag har bara sett lite av den och tycker att den verkar ganska äcklig. Men jag har kommit på att jag är internetberoende, det kom jag i och för sig på för länge sen. Jag är inte alltid det förresten för när jag är på läger eller har roligt med vänner, då klarar jag mig utan internet. Men hemma eller här hos Adam är det svårt att klara sig utan det. Eller om jag har någon rolig bok, antingen en talbok eller helst en bok på punktskrift skulle jag kanske klara mig. Om jag fick lyssna på musik och sjunga vet jag att jag skulle klara mig. Men frågan är hur länge jag skulle klara mig utan internet, en vecka är jag i alla fall säker på att jag skulle klara av. Men för att klara det skulle jag behöva göra andra roliga saker istället. Men när jag är inne på internet använder jag det mycket till att lyssna på musik och annat, eller till att skriva till mina kära vänner! Utan vänner klarar man sig inte och att vara beroende av internet är ändå väldigt vanligt nuförtiden. Det finns värre saker som vissa är beroende av. Internet är också bra för att man kan ladda ner talböcker och annat, det är olagligt men ändå:P

Men om jag skulle komma ut mer, gå ut och festa, då skulle jag ju inte bara sitta hemma. Jag har vänner som går ut sent och är ute till sent på nätterna, sen kommer de hem tidigt på morgonen. En del sover hos vänner och liknande för att inte deras föräldrar ska veta att de är ute sent och många dricker alkohol. Jag har redan bestämt mig för att jag alltid ska vara nykterist men ändå skulle jag inte ha någonting emot att festa vissa helger. Man kan ju ha roligt utan att dricka. Det svåra är bara hur jag ska komma ut, jag har ju mest synskadade vänner som jag umgås med på fritiden, många av dem bor långt bort och av mina synskadade vänner vet jag tyvärr ingen som festar. Det skulle i så fall vara om jag lärde känna en seende kompis väldigt bra och att den tog med mig ut men jag vet inte, de jag umgås mest med i skolan brukar inte heller festa. Eller jag vet inte för jag känner inte särskilt många seende som jag träffar på fritiden. Den enda är i så fall Ellen i min klass men snart ska jag ju få en ledsagare och det blir ju en seende person=)
Jag längtar i alla fall till dagen innan finalen av melodifestivalen! Då ska ju Ellen och jag gå på genrepet!

Förresten såg vi en film efter middagen, den handlade om en kille som var tjugoett år. Det var från början tänkt att han skulle gifta sig med en tjej i hans ålder men sen började han av någon anledning gå ut med tjejens mamma. Sen när tjejen fick veta att de hade haft sex och annat blev hon jättearg såklart. Filmen slutade ändå med att killen gifte sig med den där yngre tjejen, hon förlät honom för allt han hade gjort. Undrar om jag hade gjort det, det hade ju varit skumt att gifta sig med någon som hade hållt på med min mamma. Men ibland är det ju skillnad på filmer och verklighet.
Nu ska jag posta det här inlägget tror jag, när jag skrev började jag tänka en massa och det gjorde att inlägget blev ganska långt. Men jag beundrar er som orkar läsa min blogg! Jag förstår inte hur ni orkar faktiskt:)
/Vispen

Kommentarer
Postat av: Johan

Skulle mitt liv se ut som det gör nu skulle jag aldrig klara mig utan internet! Inte en chans!



Onödigt att vara ute sådär länge alltså.. visst att man kan vara ute någon gång iblands, men så länge behöver man ju inte vara ute, men det är ju lätt att säga när man sitter här hemma =P Är man väl ute brukar man ha så kul att man inte vill slute och då blir det sent...

2009-02-28 @ 23:15:00
URL: http://schumacher4ever.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Vad heter du? Skriv gärna ditt namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej i bloggen, om du skriver in din e-postadress är det bara jag som ser den)

Har du någon blogg eller hemsida? Skriv gärna in adressen till den om du vill att jag eller andra ska besöka den. URL/Bloggadress:

Här skriver du din åsikt/kommentar:

Trackback
RSS 2.0