Söndag, är hos Maria

Hej!

Igår skrev jag ju lite om melodifestivalen, det var ju roligt att jag faktiskt blev nöjd med resultatet. Efter att ha bloggat satt jag mest vid datorn, Adam tittade lite på Svensson svensson men jag ville inte se det. Det är inte direkt min humor, än så länge har jag inte hittat något tv-program som jag skrattar mycket åt. Visst finns det program som har en del roliga scener men humorprogram är ingenting för mig. Jag tittar ju inte på tv förutom när något musikprogram visas. Det är tur att melodifestivalen är varje lördag i fyra veckor till, det gör att jag alltid har någonting att se fram emot. När jag sitter på tråkiga lektioner i skolan kan jag tänka på roliga saker som kommer att hända framöver.
Nu har jag ju både sportlovet och kryssningen att se fram emot och jag har ingenting att klaga över. Kulturama ger oss faktiskt inte myckt läxor jämfört med andra skolor och när det är mycket att göra hinner jag oftast göra det på håltimmarna. Men på tisdag försvinner hela min håltimme på grund av att en från syncentralen kommer, vi ska tydligen träna vägar i över två timmar, det känns ganska länge tycker jag och jag kanske ska skriva och be att vi bara ska träna vägar i en och en halv timme, mer än så orkar jag ändå inte.

Dagen har rullat på som vanligt, till lunch åt vi jättegoda baggetter med grönsaker och annat i! Alla verkade tycka att det var jättegott! Efter lunchen duschade jag ganska länge och sedan sjöng jag till en massa låtar. Några bloggar har jag hunnit med att läsa också. Klockan halv sju åkte vi till Maria och åt middag. Vi åt paj, Maria hade gjort en tacopaj och en vegetarisk paj, jag åt ju inte av tacopajen men den vegetariska pajen var verkligen jättegod!
Nu sitter jag här och hör en tv i bakgrunden medan jag skriver. Tyvärr har jag inte mycket mer att skriva idag och därför postar jag det här inlägget nu.
/Vispen

Kommentarer
Postat av: Johan

Svensson-Svensson är ju skitbra ju! =)

2009-02-16 @ 00:15:24
URL: http://schumacher4ever.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Vad heter du? Skriv gärna ditt namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej i bloggen, om du skriver in din e-postadress är det bara jag som ser den)

Har du någon blogg eller hemsida? Skriv gärna in adressen till den om du vill att jag eller andra ska besöka den. URL/Bloggadress:

Här skriver du din åsikt/kommentar:

Trackback
RSS 2.0