Fredag, snart åker jag

Hej!

Sen igårkväll har det inte hänt särskilt mycket. Men jag gick och lade mig tidigare än vanligt, Adam var däremot uppe mycket längre än jag. Vi var inne på internet och lyssnade lite på olika radiokanaler, det kom några bra låtar men jag störde mig när låten som jag ville höra precis tog slut när vi startade radion.
Imorse vaknade jag lite innan min väckarklocka ringde och efter en stund gick jag upp och duschade. Sedan åt jag lite frukost men bara en smörgås. Ikväll ska vi äta buffé redan klockan fem eller om den börjar lite efter fem och därför ska jag inte äta särskilt mycket innan det. Men jag kanske tar en frukt innan vi åker. Efter frukosten provade jag att sjunga lite men det går fortfarande inte, jag låter lite hes. Det är synd för annars kanske jag hade kunnat sjunga karaoke på båten, jag kanske gör det ändå för min röst är ganska mycket som vanligt. Jag packade samtidigt som jag sjöng, det enda jag behöver ta med mig är lite kläder, pyamas och tandborste, lite pengar har jag också men inte särskilit mycket.
Lite senare åkte vi till Adam i en stor taxibuss. Det blev samåkning och de hämtade någon äldre kvinna.
Nu sitter jag här och bloggade mest för att säga hejdå eller något. Imorgon kommer jag inte att blogga eftersom jag är i Hellsingfors då men jag kommer hem igen på söndag och skriver om resan. En tråkig sak är att jag missar melodifestivalen imorgon, de kanske sänder den på båten men jag vet inte. Nu postar jag det här inlägget i alla fall.
/Vispen

Kommentarer
Postat av: Johan

Det gör inget, du missade inget, alla var dåliga, som vanligt ;P hehe

2009-02-28 @ 22:35:32
URL: http://schumacher4ever.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Vad heter du? Skriv gärna ditt namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej i bloggen, om du skriver in din e-postadress är det bara jag som ser den)

Har du någon blogg eller hemsida? Skriv gärna in adressen till den om du vill att jag eller andra ska besöka den. URL/Bloggadress:

Här skriver du din åsikt/kommentar:

Trackback
RSS 2.0