Fredag, äntligen lov!

Hej!

Jag klarade av det sista rycket och hade svenska idag, yes! Nu är det lov vilket är skönt:) Tänk, tio dagars ledighet för mig eftersom jag har studiedag måndag vecka tio. Inse vad skönt att bara kunna sova ut och ta det lugnt, jag har en del att plugga under lovet också men det orkar jag inte tänka på nu.
Igår blev kvällen ganska lugn i alla fall och jag tog det lugnt. En stund fick jag hur ont i huvudet som helst, det kan ha varit migrän för det var verkligen jättejobbigt. Men jag tog en tablett och den hjälpte lite efter en timme ungefär. Sedan satt jag uppe väldigt sent och chattade med några i min parallellklass, de var tydligen lediga idag, lyckos dem! Jag chattade med några synskadade kompisar också och det var ju också trevligt såklart=)

Imorse sov jag till halv tolv eftersom jag gick och lade mig sent igår. Sova är skönt, det kan man inte göra för lite av, jag trivs med sena kvällar och sena mornar=) Efter att ha ätit lite lunch åkte jag till skolan.
Under svenskan idag fick vi läsa andras utkast av argumenterande tal och ge respons. Sedan fick vi tillbaka våra egna utkast, det enda som jag skulle utveckla var att jag kanske skulle ta bort några upprepningar i min text. Förutom det fick jag ingenting som jag skulle utveckla men jag kommer ändå att utveckla lite saker och lägga till några meningar tror jag. Det svåraste med att göra ett argumenterande tal är att få med bra saker som är typiska för just talet tycker jag.
Efter skolan åkte jag till Adam, han har också blivit sjuk nu. Jag tror att vi har ungefär samma förkylning och vi har säkert smittat varandra och kanske blivit smittade av samma person, vem vet. Tur att vi inte åkte kryssning den här helgen.
Jag har lyssnat på några av melodifestivallåtarna som kommer att vara med imorgon. Molly Sandén hejar jag på, hon sjunger ju hur bra som helst!<3 EMD är väldigt bra också men tyvärr tycker jag inte att Velvets låt var lika bra som tidigare gånger hon har tälvat i melodifestivalen.
Nu ska jag posta det här inlägget, har tyvärr ingenting intressant att säga. Men jag kan skriva att jag inte kommer att blogga varje dag under lovet. Vissa dagar kommer det inte att hända någonting och ibland kommer jag inte ha tillgång till en dator, i alla fall inte nästa lördag.
/Vispen

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Vad heter du? Skriv gärna ditt namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej i bloggen, om du skriver in din e-postadress är det bara jag som ser den)

Har du någon blogg eller hemsida? Skriv gärna in adressen till den om du vill att jag eller andra ska besöka den. URL/Bloggadress:

Här skriver du din åsikt/kommentar:

Trackback
RSS 2.0