Deltävling tre i Leksand

Hej!

Nu ska jag börja med att skriva att jag är glad! Jag är glad både för att EMD och Molly gick vidare! De är ju helt fantastiska och jag älskar Mollys röst!<3
Melodi nummer ett var Velvet som sjöng låten The queen. Jag tycker att låten hade en väldigt bra refräng men versen var sådär. Synd att Velvet inte gick till andra chansen för det tycker jag att hon borde ha gjort.
Melodi nummer två var Rigo and The Topaz Sound feat. Red Fox, har ingen aning om hur det stavas, deras låt hette i alla fall I got you. Låten gick till andra chansen vilket inte jag trodde att den skulle göra menmen, refrängen var i alla fall lite bra.
Melodi nummer tre var Molly Sandén som sjöng låten Så vill stjärnorna! Det finns inte mycket att säga, hon är helt fantastisk och jag bara älskar hennes röst! Låten var bra, jag tycker om ballader, hoppas att det går bra för Molly i finalen. Tänk om hon vinner hela melodifestivalen! Idag röstade jag på henne med mobilen! När man fick veta att hon gick vidare till Globen skrek jag väldigt högt, min hals gör fortfarande lite ont efter det men ändå=)
Melodi nummer fyra var EMD som sjöng låten Baby goodbye. Låten var riktigt bra tycker jag, den passar in i melodifestivalen. Jag fick höra att de dansade väldigt bra också och hade käppar när de dansade. De förtjänade verkligen en plats i finalen!
Melodi nummer fem var Mikael Rickfors som sjöng låten Du vinner över mig. Det enda som var lite bra i låten var refrängen men jag tycker inte att låten var särskilt bra förutom det. Orden du vinner över mig sjöngs ju väldigt ofta, lite för ofta.
Melodi nummer sex var Maja Gullstrand som sjöng låten Här för mig själv. Den var lite skum tycker jag, ingen schlagerlåt. Texten var inte heller bra.
Melodi nummer sju var Sofia som sjöng låten Alla. Det var synd att låten inte var på svenska eller engelska för om den hade varit det tror jag att jag hade tyckt om den. När jag inte förstod ett enda ord av texten var det lite tråkigt. Sofia fick i alla fall den internationella juryns röst.
Melodi nummer åtta var BWO som sjöng låten You´re not alone. Jag hade trott att BWO-s låt skulle vara snabbare men jag tyckte att deras låt var bra, i alla fall refrängen. Men Molly var bättre och jag tror ändå att BWO går till finalen från andra chansen.
Jag är i alla fall väldigt nöjd med resultatet ikväll, det enda tråkiga var att Velvet inte gick vidare. Men jag är jätteglad för både Molly och EMD-s skull!

Annars har dagen varit lugn, eftersom både Adam och jag är lite sjuka, i alla fall förkylda, tyckte inte hans föräldrar att vi skulle gå ut idag. Vi fick alltså tillbringa lördagen i Adams hus men det var helt okej:) Till middag åt vi toast med skagenröra, wokade nudlar med räkor, ost och kex och ett vaniljhjärta. Jag känner mig lite tjockare än innan efter att ha ätit ganska mycket god mat.
En tråkig sak är att jag knappt kan lyssna på musik under dagarna jag är förkyld. Jag börjar nämligen hela tiden att sjunga och det är inte bra för min röst, jag borde inte prata lika mycket som jag gör heller. Men jag mår i alla fall lite bättre idag än igår. Hoppas att jag är friks på måndag för då tror jag att det är showdownträning.
Nu ska jag sluta blogga, internet kommer förmodligen att stängas av här snart.
/Vispen

Kommentarer
Postat av: Kerstin Ljunggren

Hej Vispen! Jag har inte fattat förrän idag hur man gör för att kommentera din blogg.Jag har läst den precis varje dag ända sen du började skriva och tycker nästan jag känner dig nu. Vad roligt att du tyckte precis som jag om Melodifestivalen idag! Jag föll direkt för Molly Sandéns underbara mjuka röst och tyckte You are not alone var näst bäst. Ha det bra, Vispen! Hoppas du och Adam frisknar till så inte hela sportlovet blir en enda förkylning! Kram från Kerstin

2009-02-21 @ 23:30:48
Postat av: sandra:P

haha:)kolla in!

2009-02-22 @ 18:35:25
URL: http://andyri.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Vad heter du? Skriv gärna ditt namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej i bloggen, om du skriver in din e-postadress är det bara jag som ser den)

Har du någon blogg eller hemsida? Skriv gärna in adressen till den om du vill att jag eller andra ska besöka den. URL/Bloggadress:

Här skriver du din åsikt/kommentar:

Trackback
RSS 2.0