Lite om de senaste dagarna

Hej!

Jaha, dagarna fortsätter och livet fortsätter även om det för tillfället är segt. Nu vill jag göra någonting, det är tråkigt att bara sitta hemma medan många av mina vänner gör roligare saker. Efter nyår har jag inget inplanerat och då har jag tio dagar innan jag börjar skolan igen, då måste jag se till att göra någonting. Okej, vad har hänt sen jag orkade skriva senast då? Hmm, på annandagen åkte jag till Adam på eftermiddagen och det var roligt. Jag hade saknat hans familj och lägenheten där de bor:) När jag kom dit tittade vi lite på film och så förberedde de lite eftersom det skulle komma gäster till dem. Några grannar till de skulle komma och jag har träffat de ganska många gånger så det var ju extra kul att jag fick komma just den dagen:) Adam och jag fick chokladpengar av dem som ser ut som schweiziska pengar och det var lite coolt:) Middagen var god, lax och lite annat. Sen åt vi som vanligt glass och frukt till efterrätt och sist ostkaka, valmokaka och fruktkaka! Jag älskar verkligen ostkakan som Adams mamma bakar varje jul och påsk, fruktkakan är också väldigt god:) Adam och jag lyssnade en del på musik senare på kvällen, vi har några låtar som vi alltid lyssnar på när jag kommer. Senare skulle jag ha åkt hem men klockan blev så mycket att jag stannade. Därför var vi uppe ungefär hela natten, tittade på Bombay dreams som är en av mina favoritfilmer och pratade. Sen blev det morgon och jag åkte hem, jag hade i alla fall en trevlig kväll:) Vi drack förresten glögg också som var god och var lite ledsna över att julen redan är slut. Nu är det ungefär ett år kvar till nästa och jag längtar redan.

Igår kom Lia hit och vi fikade lite, åt lussebullar och risalamalta, ingen jul utan det! Sen spelade vi Maomao och jag förlorade. Det spelet är så dåligt ibland för man kan ju förlora hur fort som helst, ibland kan det däremot ta flera timmar att spela färdigt. Sen åt vi middag, julmat för sista gången på nästan ett år. Efter middagen tittade jag lite på nyheterna men där sa de inget intressant. Klockan åtta somnade jag, jag var ju väldigt trött eftersom jag hade varit vaken hela natten. Vid tolv på natten vaknade jag och kunde inte somna om och sen somnade jag vid fyratiden någon gång och vaknade vid tolv när Nina väckte mig. Jag vet, jag har vänt på dygnet på något konstigt sätt men det är ju nästan tradition att göra det på loven:)

Idag har vi hunnit gå till den kära banken. Det är ju inte direkt roligt där men man måste ju gå dit någon gång. Där skaffade jag ett nytt kort eftersom mitt Swedbankkort är väldigt dåligt, jag kan bara ta ut pengar från Swedbanks automater till exempel. Nu skaffade jag istället ett visakort, det är ju bättre på många sätt:) Mitt studiebidrag kommer sättas in där automatiskt varje månad så det är ju bra, sen har jag skaffat ett sparkonto där jag satte in lite pengar idag, jag behöver ju inte ha jättemycket pengar på mitt vanliga konto. De beställde en dosa som jag ska hämta ut senare, jag behöver den för att kunna använda internetbanken. Sen får man tydligen gratis telefonbank och det är ju bra. Många av mina synskadade kompisar har ju något bidrag som de har fått sen de var arton år men de har tydligen ändrat det till nitton så det är ju hur dåligt som helst, bara för att jag råkar fylla arton just i år, förra året kunde man få det från att man var arton. Det var ju i alla fall en bra sak med att fylla arton som mina kompisar sa åtminstone var en sak jag kunde se fram emot men nu finns den ju inte kvar längre, vad är det för dåligt? Nu har jag inte mer att skriva idag men skriver någon gång i framtiden, snart är ju 2009 slut så någon dag ska jag skriva lite om året som gått.
/Vispen

Kommentarer
Postat av: Oleno

har du inga läxor att göra?

2009-12-29 @ 16:14:18
URL: http://oleno.blogaholic.se/

Kommentera inlägget här:

Vad heter du? Skriv gärna ditt namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej i bloggen, om du skriver in din e-postadress är det bara jag som ser den)

Har du någon blogg eller hemsida? Skriv gärna in adressen till den om du vill att jag eller andra ska besöka den. URL/Bloggadress:

Här skriver du din åsikt/kommentar:

Trackback
RSS 2.0