Måndag, dag med alla artistmusiker

Hej!

Jag vet att jag är dålig på att blogga. Men eftersom det inte hände särskilt mycket i helgen orkade jag inte skriva då. I fredags kom Kim och vi lyssnade på musik innan middagen. Sen grillade vi och åt jättegod mat och efter det pratade vi medan jag cyklade. På kvällen tittade vi på någon skum film på youtube plus att vi sjöng en del, det var roligt. I lördags sov vi till klockan tolv, båda behövde sova ut lite. Efter frukosten pratade vi lite med Robin på skype och lite senare på eftermiddagen åkte vi till Kim. Jag störde mig på den första taxichauffören som sa att han hade ringt på dörren här och tydligen stått utanför och väntat väldigt länge. Han sa också att någon kvinna hade öppnat och sagt att de inte hade beställt någon taxi. Men det kan omöjligt ha varit så eftersom vi stod utanför dörren och väntade innan den tid då taxin var beställd. Sen var ingen hemma hos oss vid den tiden förutom vi och några killar. Vi fick i alla fall en ny taxi när vi ringde till resegarantin. I lördags tittade vi mest på en julkalender som gick på tv för länge sen, imtycker att den är bra och jag tycker att den var helt okej.

Igår hände verkligen ingenting, jag var hos Kim tills på eftermiddagen och när jag kom hem åt jag middag. Efter det satt jag vid datorn väldigt länge, vet egentligen inte hur jag kunde sitta där så länge eftersom det ändå inte hände någonting roligt, det var bara några jag chattade med men vi skrev inget särskilt.

Idag var det skola igen och när jag kom dit samlades vi i en ganska stor sal. Alla som går storband och artistmusikerinriktningen skulle träffas idag och göra lite olika saker. En lärare delade in oss i grupper och efter det skulle vi göra någon sorts frågesport som handlade om musik. Man skulle lösa ett korsord och skriva ner olika artister och låtnamn, de spelade upp olika låtar. Det var jättesvårt, jag kände nästan inte igen en enda låt och för min grupp gick det inte särskilt bra. I finalen tävlade fyra grupper och det fanns några som verkligen var jättesnabba med att komma på vilka låtar som spelades, det räckte ibland med att bara höra en sekund av en låt innan någon kunde säga vilken artist som sjöng låten. Gruppen som kom trea vann presentkort i kafféet, tvåroan vann presentkort på en bok och gruppen som vann vann en biobiljett, jag tycker att det var bra priser.

Det var öppen scen också idag och där fanns det verkligen några som sjöng hur bra som helst. En tjej som går i ettan sjöng och spelade gitarr och hon var hur bra som helst, mycket bättre än många andra på Kulturama enligt mig. Sen sjöng några tjejer i trean som också var jätteduktiga och några som går storband spelade. Det kan vara roligt att höra sådan musik ibland men jag tycker att det kan kännas lite tråkigt när ingen sjunger. Lite senare gick alla till en park som låg nära skolan. Där åt vi lunch och pratade, det var trevligt och det var varmt ute. En tjej som heter Julia som går i trean gick dit med mig och hon verkar trevlig, vi hade inte pratat med varandra innan. Men hon har valt vokalensemble i år så jag kommer träffa henne där:) Jag pratade med några andra i trean idag också. Ikväll tror jag inte att jag ska göra något särskilt, showdownträningen har tyvärr inte börjat än och det är synd.
/Vispen

Kommentarer
Postat av: Johan

Oj, hon på öppen scen, sjöng hon och spelade typ andra dagen? Inte illa i så fall =)

2009-08-27 @ 21:34:55
URL: http://schumacher4ever.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Vad heter du? Skriv gärna ditt namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej i bloggen, om du skriver in din e-postadress är det bara jag som ser den)

Har du någon blogg eller hemsida? Skriv gärna in adressen till den om du vill att jag eller andra ska besöka den. URL/Bloggadress:

Här skriver du din åsikt/kommentar:

Trackback
RSS 2.0