Tisdag, tränat vägen till Adam

Hej!

Jag skriver ett kort inlägg nu för sen måste jag plugga. Min assistent scannade in övningarna till grammatikprovet i engelska som vi ska ha på måndag. Grammatik är ändå ganska lätt tycker jag för om man lär sig hur olika regler ska användas kan man åtminstone påverka provresultatet lite. Jag har faktiskt alltid tyckt att grammatik är ganska lätt, det är inte jättesvårt i alla fall:) Dessutom har jag den här himla musikteorin som jag måste plugga plus att jag borde skriva på svenskan men det är ju väldigt svårt när jag inte kommer på något. Imorgon får vi i alla fall en kommentar av någon i klassen, hoppas att personen ger mig fler råd än förra gången då jag knappt fick något råd alls på hur jag kunde förbättra min text.

Kultur och idéhistorian kändes extremt seg idag men det berodde mycket på att vi skulle titta på en massa bilder och sedan redovisa och säga vad vi tyckte om dem. Läraren sa att det är viktigt att alla redovisar om det här och det måste ju betyda att det betygsätts. Jag känner mig pressad för jag kan ju inte titta på bilderna och säga vad jag tycker är bra och dåligt med varje bild. Man skulle tala om vad man såg och hur man tolkade det. Antagligen får jag bara g eller mindre på den här uppgiften menmen, hoppas att vi får göra något prov där vi redovisar saker på ett annat sätt nästa gång. Jag har i alla fall varit med på båda lektionerna där vi har jobbat med bildanalys och läraren borde ju ha sett att jag anstränger mig och är med fastän det inte fungerar särskilt bra för mig.
Öppen scen var inställd idag på grund av att de som går musikalinriktningen tränade på en musikal.

Efter lunchen kom en från syncentralen som jag brukar träna olika vägar med. Idag åkte vi till Adam, det var lättare än jag hade trott. Jag trodde att man behövde gå av tvärbanan i Liljeholmen och tänkte inte på att den fortsatte längre, om jag går av två stationer senare istället kommer bussen till samma ställe som tvärbanan stannar på vilket gör att jag inte behöver lära mig vägen från tvärbanan till bussen. Däremot var det ganska svårt att hitta från bussen till Adams hus men vi ska träna på det fler gånger men det blir inte förrän efter skolavslutningen. Innan skolavslutningen ska jag bara träna vägar en gång till plus att jag kanske ska utvärdera året men det känns inte särskilt viktigt tycker jag. Jag vet ju själv vad jag har gjort och det har väl varit helt okej, jag måste ju slösa en massa tid på att lära mig olika vägar.

Ensemblen var som vanligt, lite seg men helt okej, det är roligt att sjunga och spela tillsammans:)
Imorgon har jag och alla andra sångare konsert i skolan, nervositeten har inte kommit än men det lovar jag att den gör imorgon eftermiddag. Mitt inlägg om morgondagen kommer alltså väldigt sent på kvällen imorgon, kanske någon gång runt tio eller elva. Hoppas att alla har det bra så länge.
/Vispen

Kommentarer
Postat av: Johan

SV: En fyra för tre är, eller var, en TV-serie som gick för X antal år sedan =) lite humor och sådär =)



Ja, kryssning är kul! =)

2009-04-22 @ 11:42:43
URL: http://schumacher4ever.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Vad heter du? Skriv gärna ditt namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej i bloggen, om du skriver in din e-postadress är det bara jag som ser den)

Har du någon blogg eller hemsida? Skriv gärna in adressen till den om du vill att jag eller andra ska besöka den. URL/Bloggadress:

Här skriver du din åsikt/kommentar:

Trackback
RSS 2.0