Söndag, lugn och skön dag

Hej!

Fastän det inte har hänt särskilt mycket idag tänkte jag ändå skriva ett kort inlägg. Efter middagen igår åt Adam och jag några polska kakor. En del av dem var goda men varken Adam eller jag är särskilt förtjusta i småkakor. Lite senare tittade vi på ett avsnitt av Singing bee som jag missade förra veckan, det var lite mer kända personer som var med då. Nina Söderquist som deltog i årets melodifestival vann och skänkte femtio tusen kronor till världens barn, det var bra tycker jag:) Vi somnade någon gång vid ett inatt och vaknade inte förrän runt halv tolv, det är skönt att sova=)

När vi vaknade åt vi lunch, Adam åt lite av en pizza som blev över från i fredags och jag åt sill och potatis. Efter lunchen var jag tvungen att plugga och idag har jag mest pluggat musikteori. Svenskan har jag försökt skriva på men fastän jag anstränger mig kommer jag varken på någon bra inledning eller avslutning till min essä. Jag som trodde att det här åtminstone skulle gå lite bra men det ser ut att bli svårare än jag hade trott.
Senare på eftermiddagen gick vi i alla fall ut en stund. Jag testade den andra magnum temptation-glassen, den innehåller chokladglass med choklad och browniebitar inuti. Jag vet inte vilken av magnum temptation-glassarna jag tycker mest om faktiskt, de var ungefär lika goda och fastän de inte är särskilt stora blir man ändå mätt av dem.
När vi kom tillbaka till Adam var jag tvungen att plugga lite till, nu känner jag mig lite säkrare på musikteorin. Svenskan måste jag komma igång med för den ska ju lämnas in snart men det jag skriver känns helt fel och mina tankar är dåliga. Jag skrev förut att jag satsar på vg på den här uppgiften men nu hoppas jag bara att jag får g på den. Det känns väldigt omöjligt just nu.
Efter middagen tog vi det mest lugnt, jag testade en sorts munk de köpte i Polen som innehöll ros, jag vet inte riktigt vad det var men det kom i alla fall från blomman ros tror jag. Smaken var lite skum tycker jag men det kan ha berott på att jag inte var van vid den, Adam fick äta upp en stor del av min munk. Några sura godisar hann vi dela på innan jag åkte hem också, de tyckte jag mer om. En del polskt godis verkar smaka mer än till exempel lösgodis man kan köpa från karamellkungen. Jag har testat flera sorters godis som tillverkas i Polen och det har för det mesta haft en väldigt stark och tydlig smak. Förutom det har det inte hänt något speciellt idag, jag tittade förresten lite på ett avsnitt av Robinson som jag har missat varenda gång innan men idag såg jag det på tv fyras hemsida. När jag var yngre tyckte jag om att följa Robinson för det var alltid roligt med örådet och alla tävlingar.

Nästa vecka kommer jag ha mycket att göra. Imorgon har jag träning, på tisdag ska jag träna vägar med en människa från syncentralen, på onsdag har vi konsert med skolan, på torsdag ska jag förmodligen träna igen plus att jag har mitt första nationella prov och på fredag åker jag till Östersund för att tävla i sm i showdown i helgen. På fredag har jag förresten ännu ett nationellt prov, jag börjar känna mig lite stressad men det här kommer säkert gå bra, eller inte. Båda nationella proven är i engelska som jag är dålig på men på det muntliga provet är jag i alla fall i samma grupp som Ellen och Mirey och jag känner att jag skulle kunna göra bort mig och säga fel inför dem utan att skämma ut mig helt och hållet. Mitt liv komer säkert fortsätta även om jag råkar säga fel, det vore ju konstigt annars.
/Vispen

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Vad heter du? Skriv gärna ditt namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej i bloggen, om du skriver in din e-postadress är det bara jag som ser den)

Har du någon blogg eller hemsida? Skriv gärna in adressen till den om du vill att jag eller andra ska besöka den. URL/Bloggadress:

Här skriver du din åsikt/kommentar:

Trackback
RSS 2.0