Söndag, kommer att sakna Adam

Hej!

Som vanligt har jag svårt att komma på nya rubriker för varje dag och därför skrev jag bara att jag kommer sakna Adam. Men det stämmer ju, nu kommer jag inte träffa honom på ett bra tag eftersom han åker till Polen på onsdag, han går i skolan imorgon och på tisdag eftersom han har lov vecka sexton. Annars hade ju jag kunnat vara med honom nu men det går ju inte.
Igårkväll kom Adams pappas kompis och åt middag hos Adam. Det var trevligt för stämningen blir alltid bättre när någon kommer på besök:) Vi åt först någon smörgås med räkor och annat, den blev lite torr men var ändå god. Sedan åt vi lax till huvudrätt och glass med bär och fruktkaka till efterrätt. Adams mamma är jättebra på att baka, tyvärr gör hon det inte särskilt ofta men när hon väl gör det blir det alltid gott. Hon brukar baka en jättegod ostkaka och en fruktkaka lite då och då. Adam och jag lyssnade mycket på musik igår och som vanligt störde sig Adam på att jag sjöng. Men jag klarar mig inte utan att sjunga, det är en av de bästa sakerna i mitt liv just nu! Jag har ju sjungit sen jag var liten och nu känns det extra roligt att jag sen i höstas har gått i en klass där alla älskar musik! I min förra klass var det nästan ingen som höll på med musik vilket jag tycker var tråkigt. Adam blir i alla fall glad av min sång ibland och det är ju tur, sen tycker han om att lyssna på musik vilket är bra för annars hade jag inte klarat mig. Vi låg inte och pratade särskilt länge inatt, Adam somnade nästan direkt. Men klockan var i och för sig över ett när vi gick och lade oss och därför var det ju inte konstigt.

Jag kommer inte på särskilt mycket att skriva om för idag har det inte hänt någonting. Eller det är klart att det har hänt saker men inget intressant. Adam och jag var i alla fall ute en stund på eftermiddagen. Vi gick som vanligt runt på Konsum ganska länge, mat är ett av våra gemensamma intressen:) Det kändes skönt att komma ut lite även om det inte var lika varmt som igår. Jag hörde av någon att det kanske ska snöa nästa vecka men snälla, jag ber vädret att ändra sig. Nu har jag fått nog av all jobbig snö! Ikväll kändes det lite jobbigare än vanligt att säga hejdå till Adam tycker jag men jag längtar redan tills nästa gång vi ses. Ibland kan det ju vara bra att sakna varandra och ha någonting att se fram emot.
Taxin körde hem mig snabbt fastän det var samåkning. Konstigt nog åker jag alltid med samma person när jag åker hem från Adam, jag har åkt med en man säkert tio gånger eller mer nu. Idag hade han beställt att färdtjänsten skulle komma samma tid som jag fastän jag hade beställt den en annan tid än vanligt, det var lite skumt.
Imorgon börjar påsklovet på riktigt, jag har i alla fall träningen att se fram emot då. Sen ska jag försöka skriva lite på svenskan för det är ju lika bra att göra färdigt den så fort som möjligt. Men det är verkligen jättesvårt!
/Vispen

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Vad heter du? Skriv gärna ditt namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej i bloggen, om du skriver in din e-postadress är det bara jag som ser den)

Har du någon blogg eller hemsida? Skriv gärna in adressen till den om du vill att jag eller andra ska besöka den. URL/Bloggadress:

Här skriver du din åsikt/kommentar:

Trackback
RSS 2.0