Fredag, nationellt prov i engelska

Hej!

Igårkväll hände inte särskilt mycket, jag pluggade lite men tänkte att jag lika bra kan göra det på tåget idag. Tyvärr skjuter jag upp saker ibland men det brukar faktiskt inte hända särskilt ofta. En i min klass skickade en film där jag sjunger lite av Empty room till mig. Men min dator var dum och ville inte spela upp den, den tror att alla videofiler är virus. Men jag fick hjälp av en kompis att lägga upp videon på youtube istället så nu ligger den där, ni kan ju lyssna om ni vill men jag sjunger falskt flera gånger:
http://www.youtube.com/watch?v=CUqEzAW75x4
Packa var jag såklart tvungen att göra igår, tyvärr fick inte allt plats i datorväskan som jag hade hoppats, jag försökte trycka ner allt vilket gick ganska bra tills jag kom på att jag hade glömt vissa saker som tog stor plats. Lovisa gav mig en av hennes väskor som jag fick packa i istället så nu måste jag alltså ta med mig två väskor till Östersund. Det blir säkert jobbigt att bära omkring på dem när vi ska gå för min ledsagare kanske också har två väskor menmen.

Imorse var det bråttom, eftersom nationella provet skulle börja klockan halv nio var jag tvungen att gå upp mycket tidigare än andra fredagar. Men det gick helt okej, jag duschade och hann äta en smörgås innan jag åkte. Men taxichauffören ringde flera gånger på dörren trots att klockan inte var tio i åtta då jag hade beställt taxin, det stressade och irriterade mig otroligt mycket. Det är ju okej om taxichauffören ringer på dörren en gång innan den tid den egentligen skulle ha kommit men om ingen öppnar då får den ju vänta till efter bestämd tid innan den ringer på igen.
I taxin kom jag på att jag hade glömt shampo och balsam hemma trots att jag hade lagt fram en kasse och allting. Men det borde jag kanske hinna köpa innan jag går på tåget.

Nationella provet gick helt okej, ämnet man skulle skriva om var datorer och jag kom på en hel del att skriva. Det fanns två olika ämnen man kunde välja på men båda handlade om datorer och jag skrev lite om hur datorn har påverkat samhället och vad jag och andra ungdomar använder datorn till.
Det kändes hur skönt som helst efter att ha skrivit färdigt, nu har jag gjort två nationella prov i engelska:) Jag fick lite längre tid på mig att skriva men behövde inte särskilt mycket av den tiden utan blev klar lite efter att åttio minuter hade gått. Jag fick sitta i ett klassrum med bara några andra som också fick längre tid, det var skönt att sitta där för det var lugnt och tyst hela tiden.
Innan och efter lunchen har jag pluggat musikteori och jag känner mig duktig:) Nu börjar samhällskunskapen och jag måste springa. Men vi hörs på söndag allihopa, ta hand om er så länge!
/Vispen

Kommentarer
Postat av: Johan

Datorer, kan man ha mer tur med ämne? Det finns ju hur mycket som helst att skriva om där! Vi ska skriva om skillnaden mellan män och kvinnor på 2000-talet i engelska B... blir ju mindre lättt...



Hoppas det går bra på SM nu! =)



SV: Nej, jag bara sa att jag fick poäng haha =P



Tyskland är ett bra land. I Lübeck, som vi var i, finns det mycket att kolla på och så är det billigt att handla så klart ;) men tyvärr inte så billigt som det var för några år sedan...



Restaurangen som jag och Jocke var på glömde jag svara på i förra kommentaren. Det var 2 för 1 för all mat, men jag vet inte hur länge det var eller i hur många dagar, men gott var det i alla fall =)

2009-04-26 @ 00:05:43
URL: http://schumacher4ever.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Vad heter du? Skriv gärna ditt namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej i bloggen, om du skriver in din e-postadress är det bara jag som ser den)

Har du någon blogg eller hemsida? Skriv gärna in adressen till den om du vill att jag eller andra ska besöka den. URL/Bloggadress:

Här skriver du din åsikt/kommentar:

Trackback
RSS 2.0