Kanske sista inlägget innan helgen

Hej!

Hoppas att alla som läser det här mår bra, det gör jag i alla fall. Om det är någon som mår dåligt så hoppas jag att den personen mår bättre snart.
Efter skolan så pluggade jag lite, jag hoppas att jag lyckades att skicka iväg ett mail till min engelskalärare med läxförhöret som alla gjorde idag. När jag har skrivit färdigt det här så måste jag plugga på sångtexten och packa.
Jag chattade med Björn, min pappa, förut och han sa att han ändå ska vara borta i helgen så då spelar det ju ingen roll att jag inte kan komma.

Klockan fem idag så hände en jätterolig sak, min pojkvän Adam kom och överraskade mig. Jag trodde verkligen inte att det skulle vara han när det ringde på dörren. Men Adam sa att han gärna ville träffa mig eftersom att vi inte kan ses i helgen. Adam var i Hötorgshallen förut och köpte mangoskivor till mig! Det blev jag såklart jätteglad för!
Vi gick i alla fall ut på stan tidigare ikväll och det var trevligt. Jag köpte en glass och Adam köpte ett jättebilligt datorspel.
Nina och Lovisa, min mamma och min syster, var och handlade lite saker idag och de köpte hem sushi till middag. Det var hur gott som helst!

Jag blev nöjd med de som gick vidare i idol förutom att jag tycker att Erika skulle ha gått vidare också! Men det var spännande i slutet av programmet.
Nu så måste jag gå. Hoppas att alla får en jättebra helg!
/Vispen

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Vad heter du? Skriv gärna ditt namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej i bloggen, om du skriver in din e-postadress är det bara jag som ser den)

Har du någon blogg eller hemsida? Skriv gärna in adressen till den om du vill att jag eller andra ska besöka den. URL/Bloggadress:

Här skriver du din åsikt/kommentar:

Trackback
RSS 2.0