Sonja Aldén!

Hej!

Den här veckan har verkligen varit den roligaste på länge! För det första har vi haft temavecka i skolan hela veckan och det har ju varit en skön och rolig vecka såhär innan lovet! I måndags träffade jag Sanna Nielsen och idag såg jag Sonja Aldén sjunga! Det finns inte mycket mer man kan önska sig just nu känns det som! Det enda tråkiga med veckan är att jag har haft feber och varit sjuk.

Min syster Lovisa och jag tog pendeltåget från Södertälje till Huddinge. Vi var nära på att missa tåget eftersom att det var en man som pratade jättelänge med den som stämplar biljetter. Han stod före oss i kön, jag skulle ju bara snabbt visa mitt färdtjänstskort men ändå fick vi inte gå före. Jag som var otroligt stressad och inte ville sitta och vänta en halvtimme på att nästa tåg skulle komma sa irriterat till mannen framför oss att skynda sig. Mannen stod först och skrev någonting i flera minuter innan han sedan skulle stämpla sin biljett. Tåget åkte precis när vi hade gått på, tur.
Vi kom till Huddinge klockan tolv ungefär, Sonja skulle inte sjunga förrän klockan ett så vi gick runt lite i klädaffärer och letade efter byxor till mig medan vi väntade. Jag hittade ett par till slut, jag köpte ett par svarta och ett par fula grå. Grå är verkligen en ful och irriterande färg! Det både syns och hörs!

Klockan halv ett gick vi och satte oss på några bänkar för att få platser nära scenen, Lovisa gick till Mc donalds och köpte mat till oss. Sonja började att sjunga klockan ett som det hade stått. Tidigare när jag har varit på andra ställen där artister ska sjunga har de alltid börjat lite senare än vad de ska.
Sonja sjöng låtarna Under mitt tak, För någon som du, En del är vackra när de dör, Du får inte och För att du finns. Hon var helt fantastisk och kören var också bra. Sonja berättade att hon växte upp i Huddinge i Fullersta, roligt ju! Sonja berättade också om en del av låtarna på den senaste skivan, när hon hade skrivit dem och så.
Efter att Sonja hade sjungit skrev hon autografer och signierade sin senaste skiva "Under mitt tak". Jag behövde inte köpa skivan igen eftersom att jag hade med mig skivan jag köpte förra veckan. Sonja skrev kram Vispen på skivan. Jag sa inte så mycket till henne, bara att jag kommer på konserten i december, Sonja verkar vara väldigt trevlig i alla fall. Jag fick en affisch där det är en bild på Sonja.

Senare på dagen åkte vi med tåget till Flemmingsberg där vi fick sitta och vänta jättelänge på nästa tåg. Jag ringde Adam och pratade en stund med honom. Han har det bra i Norge men däremot är det mesta väldigt dyrt! Min pappa Björn skulle hämta oss i Nykvarn och medan vi väntade på honom gick vi in i en liten affär som säljer en massa billiga saker. Mitt favoritdjur är ju kossor och jag hittade en ko som jag köpte.
På Ica handlade vi middagsmat, lite godis och billig glass. De hade några glassar från Diplomis, man kunde köpa två glassar för tio kronor. Jag köpte två glassar med små praliner i, de var jättegoda!
Ikväll ska vi äta wokad mat med skaldjur!
/Vispen

Kommentarer
Postat av: Anonym

asså bara så du vet är hela din blogg grå? efetrsom du tyckte ju det var en sån tråkig färg

2008-10-26 @ 21:56:07
Postat av: RonjaR

hatar också grått, förhoppningsvis har jag inte så många gråa läder. Fast rosa är den färg jag tycker värst om!

2008-10-29 @ 08:48:53
URL: http://musikfreakar.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Vad heter du? Skriv gärna ditt namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej i bloggen, om du skriver in din e-postadress är det bara jag som ser den)

Har du någon blogg eller hemsida? Skriv gärna in adressen till den om du vill att jag eller andra ska besöka den. URL/Bloggadress:

Här skriver du din åsikt/kommentar:

Trackback
RSS 2.0