Söndag, marknad

Hej!

Sista dagen av en skön helg idag, det känns lite jobbigt menmen, nästa vecka i skolan är som vanligt men vecka 43 är det ju temavecka och det ser jag fram emot. Dessutom kanske jag träffar en av mina idoler då.
Jag vaknade vid halv tio idag, åt frukost och duschade. Efter det åkte jag, Adam, min pappa Björn och hans flickvän Maria till en marknad som var i Nykvarn. Marknaden är en gång varje år och det var lite bra att den var den här helgen när jag är hos Björn. Jag gick mest runt och tittade på olika saker, de sålde mycket naturgodis där och Adam köpte lite. Efter att ha gått runt ett tag träffade vi en tjej som gick i samma skola som jag förut, hon går i nian nu. Det var jätteroligt att träffa henne! Vi var med henne i några timmar innan vi sedan åkte hem till Björn igen. Jag köpte ingenting speciellt idag förutom en langos med räkor och krabba. Man mådde lite illa av den efter ett tag haha. Vi tittade på några pokemonfigurer som såg roliga ut, det fanns de som var jättetjocka. Adam köpte också en langos och en soft airgun.
Det var ganska många människor på marknaden idag och det var ganska trångt på olika ställen. Jag råkade trampa på någons sko och personen blev ganska arg. Hon verkade tro att jag trampade på hennes sko med mening. Men till och med seende människor råkar ju trampa på andra ibland. "Det är en som trampar på mina skor hela tiden" sa hon till den hon gick med fastän jag bara gjorde det en gång. Men hon kanske hade en dålig dag.
Adam ska åka hem snart och det känns lite tråkigt men han måste plugga till ett prov som han har snart. Jag måste plugga matte sen när Adam har åkt hem.
Jag längtar tills på tisdag när ungdomsgården är igen!
/Vispen

Kommentarer
Postat av: Emma

Du har det bra du som får träffa snälla stockholmsmänniskor hela tiden. eller, du är ju en, så ja. Men jag är avundsjuk. funderar på hur dyrt det skulle bli att åka till er nuuuuuuuuu

2008-10-12 @ 21:12:15
URL: http://hopelosthead.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Vad heter du? Skriv gärna ditt namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej i bloggen, om du skriver in din e-postadress är det bara jag som ser den)

Har du någon blogg eller hemsida? Skriv gärna in adressen till den om du vill att jag eller andra ska besöka den. URL/Bloggadress:

Här skriver du din åsikt/kommentar:

Trackback
RSS 2.0