Söndag, har varit med Mickis och Kim

Hej!

Nu sitter jag hos Adam och jag skriver bara ett kort inlägg nu innan jag måste plugga matte. Matteprovet är ju imorgon och jag vill inte få ig, jag klarar mig bra utan sådana haha.
Igår så var jag med mina två kompisar Mickis och Kim, de är synskadade eller blinda som jag och jag har träffat dem på olika läger. Vi har känt varandra väldigt länge.
När jag kom till Kim så hade Mickis redan varit där ett tag. Men efter att ha ätit lite så lyssnade vi på oboj, en tidning för synskadade. Sedan såg Kim tv-programmet Svensson Svensson och efter det tittade vi på lilla melodifestivalen. Det var trevligt, jag tycker att alla låtar hade en bra melodi och att de flesta sjöng jättebra! En del låtar hade bra budskap också. Jag tyckte särskilt mycket om Hilda, Nils, Jonna och Linn. Men som jag skrev nyss var alla låtar bra på sitt sätt. Vi tittade inte så mycket på programmet eftersom att Kim och Mickis var ganska flummiga och det gjorde att man inte hörde allting så bra menmen. Vi somnade ganska tidigt igår faktiskt för vi var trötta. Idag efter frukosten så har vi mest pratat, lyssnat på musik och tittat lite på tv. Vi såg bland annat Idol, Alice är hur bra som helst tycker jag!
Till lunch åt vi ugnspankaka som var jättegod och efter det åt vi ostkaka. Sedan har vi ätit en massa godis också i helgen och nu känner jag mig lite tjockare. Nu måste jag sätta igång och plugga, det känns verkligen inte alls roligt men ja, vad ska man göra. Igår på dagen var jag och Adam på Ikea och på lite andra ställen och tittade runt. Men vi köpte ingenting, jag kanske skulle ha gjort det men jag orkade inte.
/Vispen

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Vad heter du? Skriv gärna ditt namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej i bloggen, om du skriver in din e-postadress är det bara jag som ser den)

Har du någon blogg eller hemsida? Skriv gärna in adressen till den om du vill att jag eller andra ska besöka den. URL/Bloggadress:

Här skriver du din åsikt/kommentar:

Trackback
RSS 2.0