Onsdag, synteamet

Hej!

Fastän jag var lite sjuk idag åkte jag till skolan, jag vill helst inte få någon frånvaro. Om man är med på temaveckan kommer ju att stå i betyget sen och det vill jag inte missa. Det kanske inte betyder speciellt mycket men ändå.
Vi hade en tredje lärare på första lektionen idag, det var läraren som bland annat undervisar i engelska. Hon var jättebra tycker jag och vi fick en del gjort. Efter det åt vi lunch, jag kände inte direkt för att äta men fick ändå i mig lite. Ellen i min klass kom och pratade med mig på rasten, hon berättade att Sonja Aldén ska sjunga i Huddinge centrum på lördag klockan ett! Som vanligt har jag otur eftersom att jag är hos Björn den här helgen men jag måste helt enkelt ta mig till Huddinge på något sätt! Jag minns förra året då jag missade Sonja på grund av att Adam var sjuk, det kändes verkligen jobbigt och jag var ledsen länge. Sonja ska både sjunga och signiera sitt andra album! Jag som trodde att jag inte skulle kunna få skivan som låg hos Adam innan helgen hade tur. Jag åkte till honom efter att vi hade varit på synteamet och hämtade den och ett probelm är löst. Att inte ha ledsagare är ett stort problem, jag kanske inte har någon som kan följa med på lördag. Min sjukdom får inte hindra mig den här gången bara! Min mamma kom ner nyss, hon har ringt kommunen och pratat om ledsagare till mig. Det var tydligen prlbem med att få det, självklart måste man gå på möten och krångla. De kanske måste komma hit verkade det som plus att jag måste åka dit fastän jag har haft ledsagare tidigiare där jag bodde.
Nästa lektion hade vi med de tre lärarna, den gick väl okej, de var inte med så mycket utan vi löste allting själva. Vi ändrade vårt uppträdande nästan helt och hållet. Istället för att vi ska sjunga ska vi nu istället flumma i cirka fem minuter, jag som är dålig på att flumma bestämde att jag hellre vill vara den som ligger och sover och sen vaknar och sätter mig upp i sängen. Det är inte ansträngande men huvudsaken är ju att man deltar på något sätt. Att springa runt på scenen bara för att se rolig ut och säga lite allt möjligt är jag dålig på. Okej, jag kanske borde ha gjort någonting annat men det får bli såhär nu. Sjunga hade varit roligare tycker jag men majoriteten vinner såklart och de ville ta bort allt sådant. Vårt uppträdande kommer nog att bli sämst av alla menmen, jag längtar bara tills den här veckan är slut.

Vi slutade klockan två idag, skönt det. Däremot var jag tvungen att vänta på Adam till halv fyra idag. Vi skulle åka till synteamet tillsammans, jag trodde inte att jag skulle sluta så tidigt. Det har börjat att bli kallt ute märker jag, Adam och jag åkte till Globen där vi gick runt i affärer. Min syster fyller år snart och jag tittade lite efter något smycke på Guldfynd till henne. Men eftersom att jag är dålig på smycken köpte jag ingenting men jag ska titta lite mer där nästa vecka tror jag. Vi tog tunnelbanan till Odenplan och fick gå ganska länge innan vi till slut hittade rätt nummer och rätt ingång på huset. När jag kom dit träffade jag några vänner, det var trevligt. Vi åt pizza till middag och glass till efterrätt. Jag och några andra åt en vegetarisk pizza som var god. Det var tre ledare idag, i alla fall två av dem är psykologer eller jobbar med något liknande.
Klockan sju var träffen på synteamet slut, Adam och jag fick vänta länge på att taxin skulle komma. När den äntligen kom var det samåkning men vi kom till Adam till slut. En stund senare åkte jag hem.
Hoppas att jag känner mig bättre imorgon, att ha feber är jobbigt. Man orkar mindre och blir seg. Imorgon vill jag vara frisk! Imorse kände jag mig jättepigg och glad men i eftermiddags verkade det som att febern kom tillbaka. Inatt blir det kanske värre men jag håller tummarna.
/Vispen

Kommentarer
Postat av: ida

hej vispen! Jag ska ju åka hem på lovet till jämtland men om jag hade stannat i stockholm hade jag kunnat varit med dig på sonja i huddinge, du kanske kan fråga någon kompis i klassen om den kan följa så att du inte missar det!! kram

2008-10-24 @ 01:13:55
Postat av: Johan

Japp, då är det som det ska vara. Allt ska alltid ta sådan tid och det ska vara så omständigt osv.

2008-10-26 @ 01:23:13
URL: http://schumacher4ever.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Vad heter du? Skriv gärna ditt namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej i bloggen, om du skriver in din e-postadress är det bara jag som ser den)

Har du någon blogg eller hemsida? Skriv gärna in adressen till den om du vill att jag eller andra ska besöka den. URL/Bloggadress:

Här skriver du din åsikt/kommentar:

Trackback
RSS 2.0