Onsdag, slutade tidigare

Hej!

Det kändes skönt att sluta tidigare idag, på onsdagar brukar jag ju annars inte vara hemma förrän vid sextiden. Jag slutar senare imorgon istället så det jämnar ju ut sig men idag känns det skönt såklart. Igår somnade jag vid tolv, ovanligt tidigt då jag annars brukar få ligga vaken till ett, det är jobbigt att inte kunna sova. Jag kanske borde gå till läkaren och be om att få de där tabletterna som en del synskadade äter, de är ju inte skadliga på något sätt för kroppen och skulle bara hjälpa mig så varför inte. Det kan mycket väl vara så att jag har det problemet att min kropp inte känner av när det är natt och dag eftersom att mina ögon inte tar in ljuset som de ska. Mina sömnproblem har hållt på i flera år nu och det stör mig, jag har aldrig kunnat somna fort på nätterna, inte ens om jag är jättetrött. Det kan som snabbast ta en halvtimme för mig att somna. Aja, nu orkar jag inte skriva mer om det.

Idrotten började halv nio idag, jag mådde illa i taxin som vanligt, taxichauffören körde ganska konstigt. Vi började med att värma upp, jag gick runt lite i idrottshallen för att se hur den såg ut, det var en ganska stor idrottshall kändes det som men idrottshallar brukar ju vara storta så egentligen var den nog normalstor eller till och med lite mindre än vanligt kanske. Jag sprang inte idag för det vågar jag knappt göra när jag går själv och när någon går före mig. Det känns läskigt och som att jag när som helst ska gå in i någonting. Efter uppvärmningen delades vi in i olika grupper och skulle sedan göra åtta stationer. Man skulle bland annat göra sit ups, armhävningar, upphopp och hoppa hopprep. Varje övning gjorde vi i en och en halv minut. Jag blev ganska trött efteråt. I slutet av lektionen pratade vi om dynamisk och statisk styrka. Rummet där alla tjejer ska byta om och duscha är väldigt litet. Vi har också väldigt bråttom att byta om och sedan åka tillbaka till skolan, vi har nästan en timme på oss men det är knappt att den tiden räcker. Idag var det många som inte duschade och när vi kom till tunnelbanan fick vi vänta i fem minuter på den, sedan byta efter en station och vänta fyra minuter på nästa tunnelbana. Ibland får man vänta i tio minuter, om jag har sådan otur vilket jag är säker på att jag någon gång kommer att ha kommer jag aldrig att komma i tid till matten.

Vi började med procent idag, det har jag lätt för jämfört med geometri och annat. I helgen måste jag räkna flera sidor för att hinna med men det måste nog de flesta, om man inte är hur snabb som helst och hinner att räkna allt på lektionerna. Det är tur att det mesta av matte a-kursen är repetition av nians matte. Jag har glömt en del och en del känns nytt men det går ändå bra för mig tycker jag.

Efter lunchen fick jag vänta en stund på taxin, när den äntligen kom skulle den först lämna en äldre kvinna. Taxin hade såklart ingen GPS och när den äldre sa att chauffören körde fel lyssnade han inte på henne utan fortsatte att åka i flera minuter innan han sedan kom på att han visst hade kört fel. Det var lite irriterande tycker jag, om den man kör ser och talar om att man åker fel kan man ju vända.
Nu ska jag plugga lite på låten tills på fredag.
/Vispen

Kommentarer
Postat av: Emma

Jadu Vispen, du sover ju på bord och sånt..men du somnade rätt fort andra natten hos oss. eller också var du tyst, vad vet jag..

2008-10-08 @ 20:00:47
URL: http://hopelosthead.blogg.se/
Postat av: Johan

Sömnproblem är irriterande, speciellt när man vet att man ska upp dagen efter... men nu var det länge sen jag hade sömnproblem faktiskt..



Men vilken taxichaufför! Han kunde ju som sagt ha lyssnat..

2008-10-08 @ 23:45:21
URL: http://schumacher4ever.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Vad heter du? Skriv gärna ditt namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej i bloggen, om du skriver in din e-postadress är det bara jag som ser den)

Har du någon blogg eller hemsida? Skriv gärna in adressen till den om du vill att jag eller andra ska besöka den. URL/Bloggadress:

Här skriver du din åsikt/kommentar:

Trackback
RSS 2.0