Onsdag, har håltimme igen

Hej!

Det har varit något fel på bloggsidan och jag har haft problem med att logga in men nu så gick det. Jag sitter på Kulturama, jag har håltimme i nästan två timmar nu, det är bara jobbigt! Okej, jag kan ju plugga men jag känner inte för det just nu. Jag kanske ringer någon från min klass sen, jag tror att jag lade in en i mobilen förut men ajg är inte säker.
Det var jätteroligt igår i alla fall! Då var jag ju på ungdomsgården. Jag åkte först till Adam och sen gick vi till Aspudden där ungdomsgården ligger. Det var skönt att gå lite tycker jag men det var två jobbiga backar haha.
När jag kom dit så träffade jag mina kompisar Ronja och Mickis. Adam hade en kompis som han umgås mycket med som var där så det var bra.
Jag spelade ett spel som hette Bop it eller något, man skulle trycka på olika knappar och dra i spakar. Det var olika ljud eller en röst som pratade hela tiden. Två personer från olika tidningar intervjuade oss, det var svårt för mig att svara på frågorna om hur ungdomsgården var eftersom att det var första gången jag var där och eftersom att jag bara hade varit där i tio minuter när den första personen frågade. Förutom att jag spelade det där spelet så lyssnade jag på när andra sjöng och spelade gitarr, pluggade lite och köpte en chokladboll i caféet. Jag var tvungen att titta igenom matten igår, jag förstod inte så mycket av mattetalen eftersom att det inte beskrevs i boken hur man skulle räkna menmen.
Jag längtar tills på tisdag om två veckor då ungdomsgården är igen. Den är varje dag men USS har den bara en gång varannan vecka.

Igårkväll så kom jag hem och hann precis se att Rasmus åkte ut ur Idol. Jag tycker att Jesper borde ha åkt ut istället. Jesper sa ju själv att han tycker att Rasmus skulle ha gått vidare. Ikväll så sjunger i alla fall tjejerna, det behöver jag i alla fall inte missa.

Idag så slutar jag inte förrän kvart över fem och sista lektionen är datorkunskap. Jag hoppas att den vanliga läraren har kommit tillbaka idag eller att vikarien gör någonting som jag också kan göra. Hoppas att läraren är bra, jag har aldrig träffat honom än.
Min mattelärare och jag pratade i alla fall om provet på måndag idag. Vi bestämde att han ska maila provet till mig på måndag morgon och att jag får den tid jag behöver på mig att göra det.
Att träna på vägar gick väl okej idag men jag gjorde inte det så länge, vet inte varför menmen. På tisdag så har vi möte och då ska jag ha kommit på vad som har varit bra och vad som har varit dåligt med att gå på Kulturama.
Nu så ska jag göra lite annat.
/Vispen

Kommentarer
Postat av: Emma

Matte, usch. Jag har biologiprov imorgon, typ 12 sidor matte och..hemkunskap också. Helvete alltsammans.

2008-10-01 @ 16:06:26
URL: http://hopelosthead.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Vad heter du? Skriv gärna ditt namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej i bloggen, om du skriver in din e-postadress är det bara jag som ser den)

Har du någon blogg eller hemsida? Skriv gärna in adressen till den om du vill att jag eller andra ska besöka den. URL/Bloggadress:

Här skriver du din åsikt/kommentar:

Trackback
RSS 2.0