Onsdag, grupparbete i svenska

Hej!

Fastän jag började senare idag har dagen ändå känts ganska lång. Imorse körde taxin fel, jag ringde och beställde om den igår, den kom i rätt tid men de hade tydligen inte förstått att jag skulle direkt till Kulturama. Jag var nära på att bli avsläppt där vi brukar ha idrott men som tur var hann jag säga till innan och taxin körde mig till rätt ställe.
Matten gick faktiskt bra, det tog ganska lång tid för mig med vissa tal och att förstå hur man ska räkna ut en del saker. Jag förstår inte varför man räknar på vissa sätt och varför man gör på de sätten man gör men det fungerar rätt okej. Jag hann nästan klart med det vi skulle hinna men jag har en del som jag ska räkna nästa vecka och på lovet.

Vid lunchen fick jag nästan ingen rast eftersom att jag skulle träffa Sara som hjälper mig med punktskriftsnoter. Jag hade glömt att matten har blivit förlängd eftersom att vi börjar mycket senare nu än vad det var tänkt från början. Jag hann i alla fall sitta och prata med några ett tag och det var trevligt.
Jag gick igenom några låtar till formskissprovet, jag ska göra provet vecka 45 eller 46. Det var jobbigt att lära sig en massa nya saker på en gång och jag fick huvudvärk ganska snabbt. Men jag tror att jag förstod en hel del i alla fall.

Svenskan skulle ha varit förlängd idag och datorkunskapen blev inställd eftersom att vi skulle få mer tid till svenskan. Det passade tydligen datorkunskapslärarna bra. Vi fortsatte med grupparbetet, vi klistrade färdigt all text och försökte att få en massa meningar att passa med varandra. Efter det skulle vi göra en redovisning till det. I början tyckte jag att min grupp var jobbig och det var rörigt. När vi skulle klistra färdigt var det några som skrattade åt att det satt ett hårstrå på klistret och höll på att klistra på varandra haha. Det slutade med att vi kom på att en person ska spela gitarr, en ska sjunga och vi andra ska härma den som sjunger. Det passar ju bra för mig att härma den som sjunger eftersom att jag inte kan se texten som är skriven på pappret. Han som sjunger sjöng i alla fall en låt om knark som han har skrivit, den var faktiskt riktigt rolig.
Vi slutade lite tidigare än vad det var tänkt idag eftersom att min grupp blev färdiga ganska snabbt. Vår redovisning kommer nog inte alls att bli bra menmen.
/Vispen

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Vad heter du? Skriv gärna ditt namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej i bloggen, om du skriver in din e-postadress är det bara jag som ser den)

Har du någon blogg eller hemsida? Skriv gärna in adressen till den om du vill att jag eller andra ska besöka den. URL/Bloggadress:

Här skriver du din åsikt/kommentar:

Trackback
RSS 2.0