Måndag, temavecka

Hej!

Nu sitter jag i skolan och skriver, vi har ju temavecka den här veckan med temat dröm och kontroll. Jag åt lunch för en stund sen, det behövdes verkligen. Imorse var jag trött som vanligt men taxin kom i tid. Vi började klockan halv tio idag men vi kommer att börja klockan nio de andra dagarna den här veckan. Alla i min grupp var inte med på förmiddagen men vi var nog lite mer än tio stycken från olika klasser. Min grupp verkar väl helt okej men vi hade lite svårt att komma igång idag. Eftersom att vi inte känner varandra är det många som inte pratar så mycket. Först var vi i alla fall på möte med min kontaktlärare. Han berättade lite om hur veckan kommer att se ut, vi kommer att sluta runt halv fem varje dag. Men det verkar som att en del går hem tidigare för att de inte orkar att vara kvar här. Jag blir ju tvungen att gå tidigare idag eftersom att jag ska träffa Sanna Nielsen men jag kommer att vara med hela tiden resten av veckan. Efter att Ola, min kontaktlärare, hade pratat en stund samlades vi i gruppen. Vi fick ett häfte med olika texter som vi tittade igenom och pratade om. Alla fick säga ett ord som man tänker på när man hör orden dröm och kontroll. Det gick väl helt okej, senare på förmiddagen visade de lite olika korta filmer. Det var skum musik i dem och bilden var suddig, jag förstod inte varför vi såg filmerna. Efter det var det en konstnär som gör lite olika saker som pratade och visade lite vad hon har gjort tidigare.
Snart ska vi samlas igen för att prata om vad vi har kommit fram till tror jag. Klockan tio över tre åker jag för att träffa en som jobbar på Oboj, tidningen för synskadade. Sanna kommer också dit hoppas jag för annars blir det ju tråkigt. Jag har skrivit ut en del frågor till Sanna, det var faktiskt ganska svårt att komma på olika frågor men några har jag i alla fall.
/Vispen

Kommentarer
Postat av: Johan

Jag tänker på en sån där vaniljdröm, kakan du vet, när jag hör ordet "dröm" och en tvspelskontroll när jag hör ordet "kontroll" haha =P

2008-10-20 @ 17:01:05
URL: http://schumacher4ever.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Vad heter du? Skriv gärna ditt namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej i bloggen, om du skriver in din e-postadress är det bara jag som ser den)

Har du någon blogg eller hemsida? Skriv gärna in adressen till den om du vill att jag eller andra ska besöka den. URL/Bloggadress:

Här skriver du din åsikt/kommentar:

Trackback
RSS 2.0