Måndag, en ny vecka har börjat

Hej!

Igårkväll så hände inte alls mycket, jag åkte hem från Adam vid nio och gick för att sova ganska tidigt fastän jag ändå inte kunde somna. Idag så var jag väldigt trött men jag kom upp i tid. På engelskan så läste jag igenom min berättelse, på torsdag så ska man jobba i olika grupper och läsa sina berättelser för varandra och sedan skriva om dem. En del har redan kommit så långt men en person var borta från min grupp, de två andra jobbade med sina berättelser och hjälpte varandra men eftersom att jag ville titta igenom min så gjorde jag det. Nästa vecka ska vi se film på engelskan, hoppas att min assistent eller någon annan kan syntolka för mig.
På engsemblen sjöng vi en ny låt, den kommer jag inte ihåg namnet på men den var hög och jobbig. Jag fick några höga toner som jag ska sjunga solo på, det låter inte alls bra när jag sjunger dem eftersom att jag verkligen inte kan sjunga starkt när de där tonerna kommer. Nästa vecka har vi både uppspel i engsemblen och på våra blues och visor. Jag ser inte fram emot att sjunga inför alla sångare. Det är såklart roligt att sjunga men min röst låter konstigt till låtarna plus att jag inte tycker om dem. Man ska ju kunna sjunga många olika musikstilar men ja, alla är väldigt bra och jag blir lätt nervös.
På kören sjöng vi Eagle och en annan låt. Ikväll måste jag träna både på engsemblelåtarna och bluesen och visan.

Efter kören var matteprovet som jag inte alls såg fram emot. En dålig sak var att jag hade glömt att tala om för min mattelärare att jag inte kan läsa vilket prov som helst utan att vissa tecken ser annorlunda ut. När jag öppnade provet kom jag på det såklart när jag såg att det stod symbol istället för en del tecken. Min assistent fick alltså läsa provet för mig, det var okej men det gjorde mig väldigt stressad. Provet var i alla fall en a och en b-del. På a-delen fick man inte använda miniräknare, jag vet inte om jag förstod alla talen rätt men jag svarade på de flesta av frågorna där. B-delen var däremot svårare men jag gissade på två eller tre tal och lät två tal bara, det var bara fem uppgifter på b-delen. Det var speciellt ett tal som jag störde mig på, jag brukar kunna räkna ut liknande uppgifter men min hjärna bestämde sig för att inte kunna det idag. Man skulle räkna ut hur mycket ett visst antal gram ost kostade. G är jag i alla fall ganska säker på att jag får på provet, annars blir jag förvånad.

Kontaktlärarmötet var som vanligt, vi fick information om temaveckan. Vi kommer att jobba i olika grupper, det kommer att vara en eller två från varje klass från varje inriktning i varje grupp. Sedan ska vi jobba tillsammans och redovisa någonting som jag har glömt, temat var i alla fall någonting med drömmar. Det finns inget schema för veckan utan det ska man bestämma i grupperna. Jag ska alltså fråga min grupp om jag får gå tidigare den dagen då jag förmodligen ska göra den där intervjun för Oboj.

Nu sitter jag hemma, börjar att bli lite hungrig. Men nu ska jag sätta igång att plugga på låtarna så att det blir gjort.
/Vispen

Kommentarer
Postat av: Sandy

Hej! tycker verkligen du skriver så fint och roligt. När skickar du musik till mig? Du sjunger ju som en liten ängel. Kämpa på! Kramar /Sandy

2008-10-07 @ 04:21:14
URL: http://lilzandy.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Vad heter du? Skriv gärna ditt namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej i bloggen, om du skriver in din e-postadress är det bara jag som ser den)

Har du någon blogg eller hemsida? Skriv gärna in adressen till den om du vill att jag eller andra ska besöka den. URL/Bloggadress:

Här skriver du din åsikt/kommentar:

Trackback
RSS 2.0