Fredag, teaterläger!

Hej!

Nu är det bara några minuter kvar tills Adam och jag tar bussen för att åka till det ställe där alla ska samlas. Vi åker sedan tillsammans till gården där vi ska vara i helgen. Igårkväll började jag att läsa en bok som heter Mias systrar. Tidigare har det kommit tre böcker som heter Gömda, Asyl och Mias hemlighet eller något sådant. Böckerna handlar i alla fall om en kvinna som har blivit förföljd i Sverige. Men hon lyckas få asyl i Sverige. Boken jag läste igår har Mia och en annan skrivit, de handlar om andra kvinnor som har varit med om jättehemska saker.
Nu lyssnar jag på en låt som har spelats mycket på rado, I kissed a girl heter den. Låten börjar att bli lite uttjatad tycker jag men den går fortfarande att lyssna på.
Nu ska vi gå till bussen.
/Vispen

Kommentarer
Postat av: Elsa

Ååh, är Mias systrar bra? Jag tycker de andra böckerna av henne är super iaf :)

2008-11-01 @ 10:09:19
URL: http://minipinan.blogg.se/
Postat av: Sharon

Åh, den där läste jag ut natten till i onsdags. Hemsk. Man kan ju bara hoppas att man lär sig något av att läsa allt det där obehagliga. Och jag undrar varje gång jag läst någon av böckerna om Mia (inklusive Mias systrar (och ska läsa Emma, Mias Dotter så snart jag har tid)) om man någonsin kan våga skaffa sig en karl...

2008-11-01 @ 23:45:36
URL: http://shass.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Vad heter du? Skriv gärna ditt namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej i bloggen, om du skriver in din e-postadress är det bara jag som ser den)

Har du någon blogg eller hemsida? Skriv gärna in adressen till den om du vill att jag eller andra ska besöka den. URL/Bloggadress:

Här skriver du din åsikt/kommentar:

Trackback
RSS 2.0