Fredag, höstlov!

Hej!

Jag kom hem alldeles nyss, nu är jag ledig i nio dagar innan jag måste gå till skolan igen. Jag har inte riktigt insett att lovet har börjat än och jag kommer knappt att hinna inse det innan lovet redan är slut. Det brukar bli så för mig väldigt ofta. Sommarlovet är det enda lov man har som åtminstone är ganska långt.
Min feber är nästan borta känns det som men tyvärr börjar jag istället att bli förkyld. När jag vaknade imorse kunde jag knappt prata och det gjorde ont i halsen varje gång jag svalde. Men efter att ha tagit en halstablett kändes det faktiskt bättre. Vi skulle ha börjat klockan nio idag men alla fick vänta i nästan en kvart innan vi fick komma in i idrottshallen där vi skulle vara. När vi väl hade kommit in var det en som pratade och berättade i vilken ordning alla grupper skulle uppträda. Grupp tjugo som jag var med i uppträdde som nummer åtta eller om det var som nummer nio. Efter att personen hade pratat en stund tog det nästan en timme innan den första gruppen äntligen fick visa upp vad de hade gjort. Många av alla uppträdanden var väldigt skumma och jag förstod inte alls mycket av vad som hände. Ingen förklarade för mig och för någon som är blind var det här väldigt tråkigt. Däremot fanns det såklart några grupper som hade bra uppträdanden, en grupp uppträdde med låten Release me. Två tjejer sjöng och de andra gjorde rörelser och så tror jag. En av de som sjöng går i min klass och är jätteduktig!
Vårt uppträdande blev väl sådär, inte sämst i alla fall som jag trodde att det skulle vara. Vi pratade ju i alla fall och det var vissa uppträdanden där det bara spelades musik eller visades någon film.

Efter lunchen hade vi processredovisning, vi skulle alltså tala om hur vi hade jobbat under veckan och hur det gick. Efter det skrev vi en utvärdering och sedan slutade vi, en timme tidigare än vad vi skulle ha slutat. Det var skönt såklart men jag fick ändå vänta ganska länge på taxin.
Nu ska jag ringa min kompis som fyller arton år idag, vi pratade igårkväll och då sa hon att hon såg fram emot att fylla arton. Vi har känt varandra väldigt länge, första gången vi träffades var när jag var sju år. Jag kan inte förstå att hon redan är myndig. Senare åker jag ju till min pappa Björn och sedan är det ju Idol klockan åtta!
/Vispen

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Vad heter du? Skriv gärna ditt namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej i bloggen, om du skriver in din e-postadress är det bara jag som ser den)

Har du någon blogg eller hemsida? Skriv gärna in adressen till den om du vill att jag eller andra ska besöka den. URL/Bloggadress:

Här skriver du din åsikt/kommentar:

Trackback
RSS 2.0