Åt middag nyss

Hej!

Nu sitter jag här i min säng hos min pappa Björn ochkänner mig mätt och ganska glad. Den här dagen har nog varit den tråkigaste på länge men ändå inte. Adam och jag har bara suttit och spelat det här datorspelet som jag skrev om tidigare idag hela dagen. Jag vet, vi är skumma som bara gör det men det måste ju nästan bero på att vi har väldigt tråkigt, spelet är väl helt okej men jag börjar att tycka att det känns lite uttjatat nu. Vi har roligt tillsammans men ändå inte haha. Min syster Lovisa är hos en kompis, de och alla andra jag känner har nog haft en roligare dag än jag. Men det är klart, det är roligare att ha tråkigt när man är med någon en att sitta själv och ha tråkigt. Det är i och för sig hundra gånger värre att vara ensam kom jag på att jag tycker nu.
Vi har i alla fall varit ute lite i regnet. Efter att ha följt med och lämnat Lovisa åkte vi och handlade på Lidel och Villys. De hade billigt naturgodis på Lidel och det gjorde min dag lite bättre. Till middag åt vi kyckling och efter det åt vi glass med mango. Jag gjorde stora gropar i glassen med glasskopan efter att ha doppat skopan i varmt vatten.
Jag ska inte klaga för mycket på den här dagen. Men regnet får mig att bli tröttare, det är en sådan här typisk höstdag då man mest sitter inne och tråkar känns det som. Jag har tyvärr varit dålig på att plugga idag men jag tvingade mig själv att läsa igenom samhällskunskapen en gång, även om det känns som att det jag läste inte gick in i huvudet kanske det gjorde det, lite åtminstone. Imorgon kommer jag i alla fall ut mer även om det regnar har jag bestämt.
Nu ska jag lyssna lite på musik och se om det kanske kan få mig på bättre humör.
/Vispen

Kommentarer
Postat av: Emma

Du kunde ju ha ringt mig ^^ eller nja, det är ju frågan men..ändå. Tråkighet är tråkigt.

2008-10-12 @ 10:01:23
URL: http://hopelosthead.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Vad heter du? Skriv gärna ditt namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej i bloggen, om du skriver in din e-postadress är det bara jag som ser den)

Har du någon blogg eller hemsida? Skriv gärna in adressen till den om du vill att jag eller andra ska besöka den. URL/Bloggadress:

Här skriver du din åsikt/kommentar:

Trackback
RSS 2.0