Söndag, varit med Adam

Hej!

Det var trevligt igår, kusinerna plus några andra kom. Mina kusiners kusiner skulle ha kommit men det var bara föräldrarna som kom, barnen hade annat att göra. Jag fick en present av Elsa och Mathilda som jag sparar tills jag fyller år. Men både Lovisa och jag fick varsit sugrör som spelar Happy birthday to you när man dricker med det. Mitt sugrör var lila och spelade ljusare toner än Lovisas blå. Av mina kusiners kusiners föräldrar fick Lovisa och jag olika parfymer som jag inte kom på vad de luktade. När de var här igår pratade vi först och efter det åt vi lussebullar, kakor och tårta. Frukttårtan var god men på min bit var det nästan ingen frukt. Senare lekte de andra garader vilket jag inte var speciellt road av. Jag satt där och lyssnade en stund innan jag sedan åkte till Adam.

Igårkväll tog vi det mest lugnt och det har vi gjort idag också. Jag har ännu inte hittat någon nyhet men imorgon har Nina lovat att hjälpa mig med det. Eftersom vi har lång håltimme både på tisdag och onsdag kan jag plugga då. Kultur och idéhistorian måste jag skynda mig med men nästa vecka ska jag försöka göra klart den, det måste gå för sedan ska den lämnas in, snälla, godkänt ska jag väl klara? I engelskan måste jag komma på vad jag ska argumentera om, kanske varför man ska bli vegetarian eller något annat roligt. Sorry att jag tjatar väldigt mycket om mina läxor men det är bara för att jag påminner mig själv om dem samtidigt som jag skriver. I fredags råkade jag förresten skicka fel myttext till min lärare men jag skickade den rätta igår. Det hade tydligen blivit något fel när jag skulle spara och min dator hade blivit skum och struntat i att jag sparade.

Idag är det första advent och tjugofyra dagar kvar till julafton! Jag längtar så att det inte finns, alla julklappar, stämningen och maten, det finns jättemycket att längta till! När Adam spelade julmusik både igår och idag börjae jag längta på riktigt! Julen ger mig ett litet hopp om att jag kanske ska klara av alla jobbiga läxor.
Det finns mycket att längta till nu, förutom att det är jul om mindre än en månad fyller jag ju år om åtta dagar! Jag blir sjutton år gammal, tur att jag inte blir arton för jag vill inte bli myndig och vuxen! Den tionde december ska Lovisa, Nina och jag åka till Norrköping för att se Sonja Aldén, Sanna Nielsen och Shirley Clamp sjunga! De har bara julkonsert där en gång, annars är de i Båstad och dit tar det ju lång tid för mig att åka. Jag ser verkligen fram emot konserten, varje biljett kostade runt femhundra kronor men det var det värt!

Nu ska jag sluta blogga och istället ringa Kim som det var länge sen jag pratade med. Hoppas att alla har haft en bra helg! Imorgon börjar en ny vecka men det är bara tre veckor kvar till jullovet, Magdalena har ju slutat i min klass nu och det känns såklart jättetråkigt. Men jag hoppas att hon får det jättebra på det gymnasium hon har valt nu.
Förresten var MPG Nordic igår där Jonna kom trea, grattis till dig! Det var länge sen jag skrev till dig senast och jag tror inte att du läser det här men ändå haha.
/Vispen

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Vad heter du? Skriv gärna ditt namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej i bloggen, om du skriver in din e-postadress är det bara jag som ser den)

Har du någon blogg eller hemsida? Skriv gärna in adressen till den om du vill att jag eller andra ska besöka den. URL/Bloggadress:

Här skriver du din åsikt/kommentar:

Trackback
RSS 2.0