Söndag, kusiner

Hej!

Igår gick jag och lade mig ganska sent. Adam satt och spelade ett spel på datorn som han ville klara, han kom ganska långt. Imorse åt jag sushi till frukost, det fanns en del kvar sen igår, det var gott! Sedan duschade jag och efter det städade jag mitt rum lite. När klockan var lite över tolv kom tre av mina kusiner, Berthine, Jakob och Mårten. Vi skulle fira min syster Lovisa som fyllde år i tisdags. Först åt vi en smörgåstårta som var hur god som helst! Efter det åt vi en tårta med mandariner, marränger, choklad och ganska mycket grädde, jag tog bort marrängerna från min bit. Tårtan var helt okej, godare än prinsesstårtan i tisdags i alla fall.
Lovisa fick smink och tvåhundra kronor av våra kusiner. En av mina kusiner har börjat jobba på dagis nu berättade hon. Det händer inte så mycket just nu, Lovisa leker med två yngre barn som kom för en stund sen, barnen är ett och tre år eller någonting. Småbarn är inte direkt min grej, jag skulle inte vilja jobba med barn i alla fall, eller okej, om man får betalt är det ju en annan sak.

Ikväll åker jag hem igen, vi får se vilket tåg jag tar, jag har inte hunnit köpa någon biljett än och det är lite svårt att göra det verkar det som. Matten måste jag titta igenom också lite senare. Det är inte så långt kvar tills vi har prov på procent, hoppas att jag får vg.
Nu ska jag gå och prata lite med mina kusiner. Jakob är här och pratar med Adam nu.
/Vispen

Kommentarer
Postat av: Johan

Nej, småbarn är inte min grej heller... jag har lite svårt att umgås med dem hehe, är kanske för vuxen till sättet, men det blir ju ofta så när man har någon form av funktionshinder. Man mognar snabbare än andra.

Men det är väl å andra sidan ingen ursäkt för varför man inte har lätt för att umgås med småbarn =P

2008-11-09 @ 22:06:51
URL: http://schumacher4ever.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Vad heter du? Skriv gärna ditt namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej i bloggen, om du skriver in din e-postadress är det bara jag som ser den)

Har du någon blogg eller hemsida? Skriv gärna in adressen till den om du vill att jag eller andra ska besöka den. URL/Bloggadress:

Här skriver du din åsikt/kommentar:

Trackback
RSS 2.0