Onsdag, väntar

Hej!

Nu sitter jag och väntar på att den här håltimmen ska ta slut, det är över en himla timme kvar tills svenskan börjar. Då ska vi fortsätta att jobba med det där häftet, efter svenskan är den kära datorkunskapen som jag längtar så mycket efter, eller inte...
Igår firade vi Nina, av Lovisa och mig fick hon ett halsband, en mugg som det stod världens bästa mamma på och en morgonrock. Efter att vi hade ätit middag åkte jag till ungdomsgården. Det var roligt att jag åkte dit för igår var den sista tisdagen innan jullovet som ungdomsgården skulle vara. Den börjar inte förrän i januari igen sen men en lördag kommer det att vara julpyssel men jag vet inte om jag vill åka dit. Igår pratade vi mest och sjöng lite. Adam var där och det var ju trevligt, jag lyssnade på Mickis milestone och pratade med Ronja om skolan. Linnea, Ronjas kompis skrev till Ronja på punktskrift. Hmm, annars hände det inte så mycket mer när jag var där. Jo, jag fick stå och frysa och vänta på taxin en stund. När jag kom hem igår var jag helt slut och gick och lade mig direkt.

Taxin var sen imorse, mer än en kvart sen. Men till slut kom den och den hittade ganska bra till idrottshallen. Jag fick i och för sig ringa Ola men det gick bra. På idrotten fick vi svara på olika frågor som handlade om musik och breoende på vad vi svarade fick vi göra olika övningar, sit ups, armhävningar, upphopp, indianhopp och annat. Jägarstolen var en av de jobbigaste övningarna tycker jag.
Att åka tillbaka till matten gick bra men jag kom lite försent. Men på tunnelbanestationen såg vi Nordman och han som brukar spela när Nordman sjunger, jag och några kompisar tog kort på när vi satt bredvid dem. Nordman hade lite skum röst tycker jag, han lät inte som senast när jag hörde honom prata.
Vi hade samma vikarie på matten som för två veckor sen eller när det var, jag var trött och räknade inte så många tal men ändå. Jag är trött nu också, vet inte varför för inatt sov jag ändå ganska bra. Men jag drömde skumma drömmar och vaknade ibland.
Nu ska jag göra lite annat innan jag börjar.
/Vispen

Kommentarer
Postat av: Johan

Hur gör man Jägarstolen??



Nordman är skum =P



SV: Intresserad och intresserad, men det vore ju inte fel med en flickvän, men det är inget man bara går och hittar sådär tycker jag. Man ska inte ta någon bara för att man vill ha en tjej/kille. Det ska kännas rätt =)



Vad gäller designen så har jag gjort om hela skiten, eller inte jag, en halvkompis fixade det, så nu är det Leksand som tema.

Om du bara vill ha bort överskriften tror jag du kan gå in där du skriver in den och bara ta bort den..

2008-11-27 @ 14:42:20
URL: http://schumacher4ever.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Vad heter du? Skriv gärna ditt namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej i bloggen, om du skriver in din e-postadress är det bara jag som ser den)

Har du någon blogg eller hemsida? Skriv gärna in adressen till den om du vill att jag eller andra ska besöka den. URL/Bloggadress:

Här skriver du din åsikt/kommentar:

Trackback
RSS 2.0