Onsdag, håltimme

Hej!

Nu sitter jag här och väntar på att håltimmen ska ta slut. Innan den är slut ska jag titta ienom svenskan och titta lite på musikteorin har jag bestämt. Jag får se om jag skriver någonting på kultur och idéhistorian, den är så tråkig men den måste ju göras någon gång.
Natten var inte alls rolig, jag kunde inte somna förrän två eller halv tre och sen vaknade jag klockan sex, jätteroligt, eller inte... Förkylningen är ungefär som igår, den har varken blivit bättre eller sämre känns det som.

Jag var inte ombytt till idrotten idag eftersom jag inte ville springa runt när jag var förkyld. Men jag åkte ändå dit och det var tur för vi skulle bara massera varandra. Okej, jag blev inte masserad eftersom jag inte ville riskera att förkylningen skulle bli värre, det kan ju hända när man blir masserad. Min lärare visade i alla fall var alla muskler satt och hur man skulle massera. När jag gick i min förra skola blev jag masserad ibland, många tyckte att jag behövde det. De första gångerna kändes det inte så roligt att bli masserad, jag tyckte inte att det var skönt heller men det kanske hjälpte. Idag sa idrottsläraren att han tyckte att min rygg och axlar kändes bra.

Matten var okej även om jag hade svårt att koncentrera mig, vet inte varför men igår var jag helt slut när jag kom hem och låg i sängen i flera timmar, självklart kunde jag inte somna då heller. Läxor orkade jag knappt göra igår och det tror jag inte att jag kommer att orka idag heller, vi slutar ju kvart över fem och jag är hemma runt sextiden. Alla fick tillbaka sitt matteprov, läraren ska maila provet till mig sen men jag hoppas på vg. Mvguppgiften hade jag fel på för den var väldigt svår tycker jag men ändå.
/Vispen

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Vad heter du? Skriv gärna ditt namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej i bloggen, om du skriver in din e-postadress är det bara jag som ser den)

Har du någon blogg eller hemsida? Skriv gärna in adressen till den om du vill att jag eller andra ska besöka den. URL/Bloggadress:

Här skriver du din åsikt/kommentar:

Trackback
RSS 2.0