Måndag, en jobbig vecka väntar

Hej!

Idag är det en månad kvar till julafton! Kan någon förstå det, inte jag i alla fall. DEt känns overkligt att jag om en månad kommer att ha jullov och förhoppningsvis vara klar med alla läxor. Den här veckan kommer att bli en av de jobbigaste på länge men jag måste klara det! Det är ju ingen mening med att ge upp och nu måste jag göra så många läxor som möjligt! Det är som det är, kultur och idéhistoria, svenska som jag måste skriva klart när jag får svar från min svensklärare, engelska, jättemycket att göra där! Samhällskunskap, matte och ensemblelåt. Sedan låten jag ska sjunga på sånglektionsuppträdandet och körsångerna. Det är bara för mig att plugga men vem orkar göra det hela tiden? Musikteori också, hmm, nu måste jag ha kommit ihåg allt. Matten är i alla fall ganska okej, jag har ju fått vg++ på båda proven, nära mvg båda gånerna, synd men det är ju ett starkt vg. På engelskan fick jag vg på det muntliga! Titta, jag har blivit bättre! Däremot förstår jag inte riktigt det här med genitiv som läraren gick igenom idag, det här med var apostrofer ska stå och så vidare. Sedan ska jag skriva en grej som de andra gjorde för länge sen, annars sänker läraren mitt mvg som jag fick på moment ett och det vill jag inte. Om jag gör den där grejen får jag mvg och vg på momenten vi har gått igenom, det är ju bra tycker jag, jag är nöjd med tanke på att det är engelska. Till på torsdag ska man skriva någon skum grej också som jag inte riktigt förstod men man skulle låtsas vara en person och komma på vad man vill och inte vill ändra på hos sig själv.

På ensemblen vet jag inte riktigt vilken låt jag ska sjunga men det blir nog Painted black. Den är inte så bra, låten går på samma sätt hela tiden och den är lite tråkig men då sjunger jag ju i alla fall. De andra i min ensemblegrupp ska sjunga You really got me, Daydream och I feel good.
Förresten var det en som frågade mig om hon får skriva om mig för de ska göra något arbete om någon som har ett funktionshinder tror jag det var. Jag sa ja, andra har kommit för att göra arbeten om blinda och liknande och för mig är det helt okej, bara bra att människor lär sig mer om sådant.

På kören sjöng vi en låt som var ganska svår, eller det blev svårt med alla stämmor men ändå. Klockan två gick brandlarmet och alla fick springa ut och stå och frysa. Men det hade stått att larmet skulle gå klockan två och då hade min assistent hämtat min jacka som åtminstone värmde lite. Det har snöat mer idag, jobbigt.
Sedan var jag trött på matten och förstod knappt vad jag gjorde. Det här med median och medelvärde är helt okej i alla fall, jag förstår det mesta. Senare på provet ska jag göra de uppgifter jag kan och bli rättvist bedömd hoppas jag, min lärare pratade med mig om det idag.
Kontaktlärarmötet blev inställt, det var många som skulle åka iväg på någon grej och när jag kom dit var det bara jag och en tjej till som var där. Taxin kom efter en kvart och i taxin satt jag länge och hade tråkigt, det var bilköer som gjorde att jag både kom försent till skolan idag och att jag kom hem senare än vad jag skulle ha gjort.
/Vispen

Kommentarer
Postat av: Johan

Det där med genitiv, slutar ordet på s ska de va s' och annars ska det vara 's. Jag är inte heller så bra på gramatik, men ändå =P



Vet du någon från Malmö som läser din blogg? Det är någon som har gått in på min blogg några gånger feån Malmö =)

2008-11-25 @ 20:20:07
URL: http://schumacher4ever.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Vad heter du? Skriv gärna ditt namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej i bloggen, om du skriver in din e-postadress är det bara jag som ser den)

Har du någon blogg eller hemsida? Skriv gärna in adressen till den om du vill att jag eller andra ska besöka den. URL/Bloggadress:

Här skriver du din åsikt/kommentar:

Trackback
RSS 2.0