Lördag, kusinkalas

Hej!

Nu väntar jag på att två av mina kusiner Elsa och Mathilda, deras föräldrar, min mormor och några andra människor ska komma. Det är snart kusinkalas här och då ska vi äta tårta och lite sådant. Nina köpte en frukttårta och två buddapesttårtor. Jag kommer bara att äta av frukttårtan.

Igår störde jag mig ännu mer, jag letade nyheter även den lektionen men det är i princip helt omöjligt för mig att hitta samma artikel från flera olika källor, eller okej artikeln ska ju inte se likadan ut men den ska ju handla om samma sak. Imorgon måste jag bara få hjälp eller så kommer jag inte att få det här arbetet gjort. Mattias försökte ocskså att hjälpa mig men det är ju svårt, särskilt när man får upp en massa onödiga träffar på google.
Ellen och Magdalena kom efter ett tag, Magdalena var ledsen eftersom det var hennes sista dag på Kulturama igår. På måndag börjar hon på Huddinge gymnasium, jag kommer att sakna henne i klassen!
Vi åkte tunnelbana och fick byta en gång innan vi sedan fick gå en bit. Magdalena var med när Ellen och jag köpte en chokladkalender till henne, hon hade redan en men det är ju roligt att ha två. De berättade att de alltid brukar ha olika kalendrar som de öppnar luckor på varje dag fram till julafton, jag passade också på att köpa en chokladkalender igår, den kostade bara tio kronor. Tidigare fick jag paketkalender men i år får jag nog inte det tyvärr, det är ju roligt och jag stör mig på att man blir äldre.

På vägen hem till Magdalena trampade jag snett och fick lite ont i foten men det gick över som tur var. Hemma hos Magdalena fick Ellen och jag vänta en stund medan Magdalena hämtade några playstation-spel hos en kompis. Ellen och jag tyckte att Magdalena hade ett jättemysigt hus, det kändes bra att vara där och hennes vardagsrum var så mysigt att sitta i. Senare kom en tjej som hette Karoline. Vi spelade ett spel som hette Buzz, vet inte hur det stavas. På spelet kunde man i alla fall ha olika djur, jag tog ett får eftersom Karro hann ta kossan före mig. Spelet gick inte att spela när man är blind, eller ja, jag tryckte bara lite och det var roligt ändå.
Efter en stund gick vi och bytte kläder, jag hade inte tagit med mig något speciellt eftersom jag inte kom på något roligt jag kunde klä ut mig till. Men jag hade en tomteluva plus ett par vingar. Ellen var polkagris kommer jag ihåg. Vi var bara fyra personer igår, idag kommer det också några människor men varken Ellan, Karro eller jag kunde vara kvar. Innan middagen igår spelade vi Singstar schlager, Ellen och jag var ett lag och vi sjöng mot Magdalena och Karro. Magdalena var jättehes och kunde inte sjunga, mitt lag vann ganska överlägset.

Till middag åt vi lassagne, den var jättegod! Efter det såg vi Idol, Johan åkte ut hörde jag senare för jag hann inte se slutet. Senare på kvällen åt vi en frukttårta och olika kakor, hur gott som helst! De hade bakat allting, jag önskar att jag också bodde i en familj som bakade oftare. De lagade jättegod mat också! Efter det öppnade Magdalena sina presenter, av mig och Ellen fick hon en notbok som hette Hits 2008 eller något. Av Karro fick hon två filmer. Innan vi gick och lade oss spelade vi gitarr och sjöng. Det var jätteroligt att sjunga. Vi somnade någon gång vid två inatt, inte så sent ju men Magdalena hade ont i halsen och orkade inte prata. Jag sov inte jättebra, vaknade hela tiden och drömde skumma drömmar menmen.

Imorse åt jag frukost med Magdalena och Karro, Ellen var tvungen att åka iväg tidigt eftersom hon skulle sjunga med sin kör. Jag satt bara och pratade tills en taxi kom och hämtade mig. Sedan jag kom hem har jag bara duschat och nu skrev jag det här. Senare ikväll kanske jag åker till Adam, han är på en bassar nu och säljer korv. Jag hoppas i alla fall att jag fortsätter att ha kontakt med Magdalena och att jag åker dit igen.
/Vispen

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Vad heter du? Skriv gärna ditt namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej i bloggen, om du skriver in din e-postadress är det bara jag som ser den)

Har du någon blogg eller hemsida? Skriv gärna in adressen till den om du vill att jag eller andra ska besöka den. URL/Bloggadress:

Här skriver du din åsikt/kommentar:

Trackback
RSS 2.0