Turingeskolans dag!

Hej!

Jag ska snart åka och äta tårta hos min pappa för han fyller år idag! Det hade jag faktiskt nästan glömt, jag hade fått för mig att den var den 21 maj idag, haha, tur att man fick veta att det faktiskt är den 22 idag.
Idag var det Turingeskolans dag. En del av pengarna går ju till avslutningsfesten så det är bra. Jag kom dit vid fem fastän det egentligen började fyra men det finns inte så mycket att göra där tycker jag.
Jag och min mamma pratade lite med rektorn och med en lärare som jag hade i förskoleklassen. Sedan köpte vi en chokladboll innan vi gick in och fikade. På fikat tog jag en bit sockerkaka, den var ganska torr men helt okej.
Efter det gick jag till gymnastiksalen för att titta på småstjärnorna som är varje år. Det kallas så alltså, då mimar folk till olika låtar. Det är bara de yngre som får vara med. För två år sedan så hade man en tävling för de äldre också och där var man tvungen att sjunga men nu har de slutat med den. Annars kunde jag ha sjungit ju!
Det var åtta grupper som uppträdde och två av dem sjöng. Men mickarna verkade vara sänkta eller något för det hördes inte så mycket när de sjöng. Sedan var det några som sjöng lite falskt och så menmen.
En kille i min klass som heter Alexander sjöng i pausen, han var duktig. Han ska gå ett gymnasium med inriktning musik i höst!
Men nu ska jag tydligen åka, jag skriver mer när jag kommer hem, sorry för detta röriga inlägg.
/Vispen

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Vad heter du? Skriv gärna ditt namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej i bloggen, om du skriver in din e-postadress är det bara jag som ser den)

Har du någon blogg eller hemsida? Skriv gärna in adressen till den om du vill att jag eller andra ska besöka den. URL/Bloggadress:

Här skriver du din åsikt/kommentar:

Trackback
RSS 2.0