Tränar på en låt

Hej!

Nu sitter jag här med Adam. Körkonserten börjar snart, den kommer att vara i en kyrka men jag tror inte att så många kommer att komma och titta.
Jag tränar på en låt som heter Friends forever. Den kanske jag ska sjunga på skolavslutningen. Tidigare år så brukar tjejer ha sjungit den låten. Men om jag sjunger den så kanske jag kommer att sjunga själv. Men den är svår att sjunga för det är jättemycket text i den.

Igår såg jag Talang! Zara Larsson var verkligen en värdig vinnare, hon sjöng Celine Dions låt My heart will go on igår. Jag trodde inte att Zara skulle vinna för det är ju ganska många som kan sjunga den låten, inte lika bra som hon men ändå.
Jag trodde att en som jonglerade med sju bollar skulle vinna. Han gjorde det med ögonbindel och misslyckades först men sen lyckades han andra gången! Juryn trodde att han skulle vinna.
David, en kille som var tio år spelade piano. Han var verkligen jätteduktig!
En trollkarl höll på med kort och han var jätteduktig! Han spelade poker med juryn.
Sebastian Krantz var med i finalen, folket röstade fram honom i lördags. Det kunde jag nästan tro för många tycker att han är söt verkar det som. Men han sjunger jättebra också!
Juryn ville att Sofia skulle vara med i finalen, hon sjöng Evighet igår och så hade hon sin orkester som spelade.
Men Zara blev jätteglad när hon vann i alla fall, hon är ju bara tio år så det var ju jätteroligt för henne! Hon fick 500000 kronor!

Nu måste jag gå.
/Vispen

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Vad heter du? Skriv gärna ditt namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej i bloggen, om du skriver in din e-postadress är det bara jag som ser den)

Har du någon blogg eller hemsida? Skriv gärna in adressen till den om du vill att jag eller andra ska besöka den. URL/Bloggadress:

Här skriver du din åsikt/kommentar:

Trackback
RSS 2.0